"Parni valjak" kreće u sredu sa pripremama...

Fudbaleri Partizana okupiće se u sredu u 10 sati u Sportskom centru Teleoptik i početi pripreme za narednu sezonu.

Fudbal 07.06.2016 | 16:00
"Parni valjak" kreće u sredu sa pripremama...

Crno-beli će kao aktuelni osvajaci Kupa igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope, izvesno je sa dosta promenjenim timom zbog najavljenih odlazaka i dolazaka novih igraca.

Novi članovi kluba iz Humske već su postali Petar Đuričković i MIlan Radin, a u utorak će zvanično biti predstavljeni Saša Marjanović i Nemanja MIletić.

Očekuje se još nekoliko dolazaka, ovaj put mnogo zvučnijih, sportski direktor Ivica Iliev je najavio da će dovesti "jednu od najboljih "deseti" na ovim prostorima", a beogradski mediji spekulišu da je želja trenera Ivana Tomića i veteran Miroslav Radović.

Partizan će borbu za novu jesen u Evropi početi sredinom jula u drugom kolu kvalifikacija, a potencijalni rivali su Dila Gori (Gruzija), Aberdin (Škotska), Gabala (Azerbejdžan), Rabotnički (Makedonija), Kajrat (Kazahstan), Šarmok (Irska), Krakovija (Poljska), Levski (Bugarska), Široki Brijeg (BiH), Domažale (Slovenija)...

Ukoliko prođu dalje, crno-beli će biti nosioci i u trećoj rundi, a od poznatih potencijalnih rivala između ostalih mogući su Brondbi (Danska), Slavija Prag (Češka), Geteborg (Švedska), Debrecin (Mađarska), Lokomotiva (Hrvatska)...

Žreb prve dve runde kvalifikacija je 20. juna u Nionu (13:30h), a mečevi druge faze su 14. i 21. jula.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar