Босић упутио честитку и позив Маји Гојковић

Предсједавајући Представничког дома парламентарне скупштине БиХ Младен Босић упутио је честитку Маји Гојковић која је синоћ поново изабрана за предсједницу српског парламента, упутивши јој и званичан позив  за посјету Парламенту БиХ.

Република Српска 07.06.2016 | 13:12
Босић упутио честитку и позив Маји Гојковић

Упутивши искрене и срдачне честитке Маји Гојковић због поновног избора за предсједницу Народне скупштине Републике Србије, Босић је изразио очекивање да ће се и у наредном периоду наставити добра сарадња и додатно унаприједити односи два парламента,     

"Сигуран сам да ће те и у наредне четири године успјешно водити Народну скупштину Србије у интересу свих њених грађана и добре међудржавне и регионалне сарадње.

Колегиј Представничког дома Парламентане скупштине БиХ позива Вас да дођете у званичну посјету како би у пријатељском разговору договорили конкретне мјере, додатно интензивирали сарадњу и унаприједили добре односе између парламената Србије и Босне и Херцеговине", саопштено је из Кабинета предсједавајућег ПД ПС БиХ Младена Босића.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Лука

07.06.2016 12:19

Сарадњу Србије и Републике Српске треба побољшати на свим пољима како би се очајно економско стање у Српској бар мало поправило, али не вјерујем да је то могуће док Додик одлучује о тим питањима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОЈА

07.06.2016 12:22

НАДАМ СЕ ДА ЋЕ СЕ ГОЈКОВИЋЕВА УСКОРО ОДАЗВАТИ НА ПОЗИВ И ДА ЋЕ САРАДЊА БИТИ ДИГНУТА НА ВЕЋИ НИВО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

07.06.2016 12:28

Честитка Маји, а и Младену што је паметно искористио честитку и упутио и позив високој српској парламентарној делегацији да посјети ПС биХ...

ОДГОВОРИТЕ