Bosić uputio čestitku i poziv Maji Gojković

Predsjedavajući Predstavničkog doma parlamentarne skupštine BiH Mladen Bosić uputio je čestitku Maji Gojković koja je sinoć ponovo izabrana za predsjednicu srpskog parlamenta, uputivši joj i zvaničan poziv  za posjetu Parlamentu BiH.

Republika Srpska 07.06.2016 | 13:12
Bosić uputio čestitku i poziv Maji Gojković

Uputivši iskrene i srdačne čestitke Maji Gojković zbog ponovnog izbora za predsjednicu Narodne skupštine Republike Srbije, Bosić je izrazio očekivanje da će se i u narednom periodu nastaviti dobra saradnja i dodatno unaprijediti odnosi dva parlamenta,     

"Siguran sam da će te i u naredne četiri godine uspješno voditi Narodnu skupštinu Srbije u interesu svih njenih građana i dobre međudržavne i regionalne saradnje.

Kolegij Predstavničkog doma Parlamentane skupštine BiH poziva Vas da dođete u zvaničnu posjetu kako bi u prijateljskom razgovoru dogovorili konkretne mjere, dodatno intenzivirali saradnju i unaprijedili dobre odnose između parlamenata Srbije i Bosne i Hercegovine", saopšteno je iz Kabineta predsjedavajućeg PD PS BiH Mladena Bosića.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Luka

07.06.2016 12:19

Saradnju Srbije i Republike Srpske treba poboljšati na svim poljima kako bi se očajno ekonomsko stanje u Srpskoj bar malo popravilo, ali ne vjerujem da je to moguće dok Dodik odlučuje o tim pitanjima.

ODGOVORITE
Name

KOJA

07.06.2016 12:22

NADAM SE DA ĆE SE GOJKOVIĆEVA USKORO ODAZVATI NA POZIV I DA ĆE SARADNJA BITI DIGNUTA NA VEĆI NIVO.

ODGOVORITE
Name

Marko

07.06.2016 12:28

Čestitka Maji, a i Mladenu što je pametno iskoristio čestitku i uputio i poziv visokoj srpskoj parlamentarnoj delegaciji da posjeti PS biH...

ODGOVORITE