Отказивање свадбе их коштало 500.000 евра

Тенисерка Ана Ивановић пукла је скоро пола милиона евра због отказивања свадбе! Српска лепотица требало је јуче да се уда за фудбалера Бастијана Швајнштајгера у ексклузивном хотелу са седам звездица "Аман Гранд канал" у Венецији.

Свијет 07.06.2016 | 07:19
Отказивање свадбе их коштало 500.000 евра

Због бројних светских новинара и папараца који су још прошле седмице окупирали ово место, пар је у задњем тренутку одлучио да одложи свадбу. Они ће због померања датума у последњем часу морати да плаћају пенале хотелу, декоратерима, авио-компанијама.

"Ана и Швајни су закупили цео хотел на викенд, а само то их је коштало око 150.000 евра. Луксузни хотел који је направљен у палати из 16. века има 24 апартмана, а цена се креће од 1.150 до невероватних 3.650 евра по ноћи. Сала "Пијано нобиле", у којој би се пар заклео на верност, прима 100 гостију, а најскупље вино које служе по флаши кошта чак 7.000 евра. Део гостију је требало да буде смештен у другим, такође врхунским хотелима. Пошто Ивановићева није отказала резервацију у року који је дозвољен, мора да плати 50 одсто цене", открива добро обавештен извор Информера.

Познати пар је резервисао и приватне авионе за превоз гостију из Србије и Немачке, али и из осталих делова света. Званице је требало да стигну у хотел још у петак увече, како би са будућим младенцима провели цео викенд.

"Ана и Швајни су обезбедили превоз гостима до Венеције. За то су изнајмили приватне авионе, за који у просеку треба да се издвоји око 10.000 евра. Сада и тим компанијама дугују део новца", прича наш саговорник.

Пар је ангажовао најбоље светске куваре и декоратере, како би били сигурни да ће све бити на врхунском нивоу.

Отпао и Рамацоти
Италијанска звезда Ерос Рамацоти требало је да пева на Анином венчању. Пар је с њим потписао и уговор, па се поставља питање да ли ће певач пристати на померање датума. Могуће је да ће и он тражити део новца, али и да ће изаћи у сусрет светски познатом пару.

"Они су само на цветне аранжмане дали десетине хиљада евра. То је сада потпуно бачен новац. Гости који буду били смештени у другим хотелима на церемонију би дошли гондолама преко канала, па је и то већ организовано и унапред плаћено. Цела свадба је требало да кошта милион евра, па ће сигурно бити у минусу за половину тог износа", тврди наш извор.

Пошто су одложили свадбу, Ана се упутила на припреме на Мајорку, где од 11. до 19 јуна игра турнир. Швајнштајгер се придружио немачкој репрезентацији, која ће се од 10. јуна такмичити на Европском првенству у фудбалу које се одржава у Француској.

Извор: Информер

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

***

07.06.2016 05:28

Мисле Ана и Свајни да су пар бајни. АЛИ, свадјаце се Свајни и Ана, сваког дана...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луцкy

07.06.2016 10:14

Глупости. Није се њима вјенчавало. Па не могу новинари да уђу на свадбу ако ти не желиш,а ако снимају ван свадбеног објекта - па шта ?! Папараца и новинара биће било гдје,мање или више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цупс

07.06.2016 23:40

Паре нису битне вазно је да су дјеца сретна

ОДГОВОРИТЕ