Otkazivanje svadbe ih koštalo 500.000 evra

Teniserka Ana Ivanović pukla je skoro pola miliona evra zbog otkazivanja svadbe! Srpska lepotica trebalo je juče da se uda za fudbalera Bastijana Švajnštajgera u ekskluzivnom hotelu sa sedam zvezdica "Aman Grand kanal" u Veneciji.

Svijet 07.06.2016 | 07:19
Otkazivanje svadbe ih koštalo 500.000 evra

Zbog brojnih svetskih novinara i paparaca koji su još prošle sedmice okupirali ovo mesto, par je u zadnjem trenutku odlučio da odloži svadbu. Oni će zbog pomeranja datuma u poslednjem času morati da plaćaju penale hotelu, dekoraterima, avio-kompanijama.

"Ana i Švajni su zakupili ceo hotel na vikend, a samo to ih je koštalo oko 150.000 evra. Luksuzni hotel koji je napravljen u palati iz 16. veka ima 24 apartmana, a cena se kreće od 1.150 do neverovatnih 3.650 evra po noći. Sala "Pijano nobile", u kojoj bi se par zakleo na vernost, prima 100 gostiju, a najskuplje vino koje služe po flaši košta čak 7.000 evra. Deo gostiju je trebalo da bude smešten u drugim, takođe vrhunskim hotelima. Pošto Ivanovićeva nije otkazala rezervaciju u roku koji je dozvoljen, mora da plati 50 odsto cene", otkriva dobro obavešten izvor Informera.

Poznati par je rezervisao i privatne avione za prevoz gostiju iz Srbije i Nemačke, ali i iz ostalih delova sveta. Zvanice je trebalo da stignu u hotel još u petak uveče, kako bi sa budućim mladencima proveli ceo vikend.

"Ana i Švajni su obezbedili prevoz gostima do Venecije. Za to su iznajmili privatne avione, za koji u proseku treba da se izdvoji oko 10.000 evra. Sada i tim kompanijama duguju deo novca", priča naš sagovornik.

Par je angažovao najbolje svetske kuvare i dekoratere, kako bi bili sigurni da će sve biti na vrhunskom nivou.

Otpao i Ramacoti
Italijanska zvezda Eros Ramacoti trebalo je da peva na Aninom venčanju. Par je s njim potpisao i ugovor, pa se postavlja pitanje da li će pevač pristati na pomeranje datuma. Moguće je da će i on tražiti deo novca, ali i da će izaći u susret svetski poznatom paru.

"Oni su samo na cvetne aranžmane dali desetine hiljada evra. To je sada potpuno bačen novac. Gosti koji budu bili smešteni u drugim hotelima na ceremoniju bi došli gondolama preko kanala, pa je i to već organizovano i unapred plaćeno. Cela svadba je trebalo da košta milion evra, pa će sigurno biti u minusu za polovinu tog iznosa", tvrdi naš izvor.

Pošto su odložili svadbu, Ana se uputila na pripreme na Majorku, gde od 11. do 19 juna igra turnir. Švajnštajger se pridružio nemačkoj reprezentaciji, koja će se od 10. juna takmičiti na Evropskom prvenstvu u fudbalu koje se održava u Francuskoj.

Izvor: Informer

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

***

07.06.2016 05:28

Misle Ana i Svajni da su par bajni. ALI, svadjace se Svajni i Ana, svakog dana...

ODGOVORITE
Name

Lucky

07.06.2016 10:14

Gluposti. Nije se njima vjenčavalo. Pa ne mogu novinari da uđu na svadbu ako ti ne želiš,a ako snimaju van svadbenog objekta - pa šta ?! Paparaca i novinara biće bilo gdje,manje ili više.

ODGOVORITE
Name

cups

07.06.2016 23:40

Pare nisu bitne vazno je da su djeca sretna

ODGOVORITE