Цеца не да дјеци да се друже са Шијаном

Гоца Божиновска се пожалила пријатељима да је Цеца Ражнатовић забранила својој деци, Вељку и Анастасији, да се друже са њеним сином Мирком Шијаном.

Србија 07.06.2016 | 07:10
Цеца не да дјеци да се друже са Шијаном

Певачица је очајна што јој је полиција прошле недеље привела наследника због поседовања кокаина. Стално другарицама прича о проблемима које јој прави, па је између осталог открила да Мирко губи и пријатеље због мангупирања.

"Гоца ми се пожалила да Вељко и Анастасија не желе више да се друже са њеним Мирком. Жао јој је што их Цеца чак није звала ни на прославу ћеркиног пунолетства. Убеђена је да је због Мирковог проблематичног понашања Светлана забранила деци да се друже са њим", каже добра пријатељица Гоце Божиновске за Информер.

Она додаје да је певачица депресивна због свега што се дешава око њеног сина и да стално плаче.

"Неутешна је, боји се да ће се Мирку нешто догодити. Криво јој је што се удаљио од Цецине деце, јер су некада били нераздвојни. Док је она била на "Фарми", Мирко је скоро па живео код Ражнатовића. Бринули су о њему као да је њихов, али нису више могли да трпе његове испаде. Он има незгодан карактер, воли да попије, да се побије, ето сада је приведен и због дроге. Гоца му је све пружила, а он јој тако враћа", забринута је и наша саговорница.

Још се дружи са Брениним Виктором
Лепа Брена, за разлику од Цеце није забранила наследнику Виктору да се дружи са Гоциним сином, Мирком. Мали Шијан и Виктор се редовоно виђају и излазе заједно по београдским сплавовима.

И сама Божиновска је у више наврата истакла да се плаши да њен Мирко не заврши као отац, покојни вођа "сурчинског клана" Зоран Шијан. Јавно је говорила да је неколико пута водила сина на тестове да би проверила да ли се дрогира, зато се сада шокирала када га је полиција привела због поседовања кокаина. Она се и даље нада да дрога није Миркова, зато што није нађена директно код њега.

Мирко: Посао ми је да понижавам људе
Мирко Шијан је недавно за Информер изјавио да се бави понижавањем других људи. Он се појавио на рођендану Виктора Живојиновића, а на питање нашег новинара шта ради у слободно време Мирко је рекао да се "бави понижавањем људи".

Интервентни тим полиције зауставио је прошле недеље "пежо" кабриолет којим је управљао друг малог Шијана, док се он налазио на месту сувозача. Један од полицајаца уочио је паковање влажних марамица у аутомобилу и отворио га. На његово изненађење, унутра нису биле марамице, већ две кесице с кокаином.

Дрога која је пронађена одузета је и послата на вештачење, док су Шијан и његов друг приведени на саслушање. Истрага треба да покаже чија је дрога, након чега ће реаговати и тужилаштво.

Гоца Божиновска, која се иначе јавља на свој мобилни телефон, јуче није одговарала на наше упорне позиве. Мирко је до закључења броја био недоступан.

Извор: Информер

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Родитељ

07.06.2016 05:45

Није само давати паре Дјеци него и радити са њима кућна култура је највећа Школа

ОДГОВОРИТЕ
Name

мицо

07.06.2016 07:02

Није им равна сицилијанска мафија

ОДГОВОРИТЕ
Name

гл

07.06.2016 11:20

Цеци су кримоси смркали са ледја кокаин... Сијан је неваспитано деристе. Није све у томе ако дас све дјеци. Треба га мало и усмјерит у зивоту

ОДГОВОРИТЕ