Ceca ne da djeci da se druže sa Šijanom

Goca Božinovska se požalila prijateljima da je Ceca Ražnatović zabranila svojoj deci, Veljku i Anastasiji, da se druže sa njenim sinom Mirkom Šijanom.

Srbija 07.06.2016 | 07:10
Ceca ne da djeci da se druže sa Šijanom

Pevačica je očajna što joj je policija prošle nedelje privela naslednika zbog posedovanja kokaina. Stalno drugaricama priča o problemima koje joj pravi, pa je između ostalog otkrila da Mirko gubi i prijatelje zbog mangupiranja.

"Goca mi se požalila da Veljko i Anastasija ne žele više da se druže sa njenim Mirkom. Žao joj je što ih Ceca čak nije zvala ni na proslavu ćerkinog punoletstva. Ubeđena je da je zbog Mirkovog problematičnog ponašanja Svetlana zabranila deci da se druže sa njim", kaže dobra prijateljica Goce Božinovske za Informer.

Ona dodaje da je pevačica depresivna zbog svega što se dešava oko njenog sina i da stalno plače.

"Neutešna je, boji se da će se Mirku nešto dogoditi. Krivo joj je što se udaljio od Cecine dece, jer su nekada bili nerazdvojni. Dok je ona bila na "Farmi", Mirko je skoro pa živeo kod Ražnatovića. Brinuli su o njemu kao da je njihov, ali nisu više mogli da trpe njegove ispade. On ima nezgodan karakter, voli da popije, da se pobije, eto sada je priveden i zbog droge. Goca mu je sve pružila, a on joj tako vraća", zabrinuta je i naša sagovornica.

Još se druži sa Breninim Viktorom
Lepa Brena, za razliku od Cece nije zabranila nasledniku Viktoru da se druži sa Gocinim sinom, Mirkom. Mali Šijan i Viktor se redovono viđaju i izlaze zajedno po beogradskim splavovima.

I sama Božinovska je u više navrata istakla da se plaši da njen Mirko ne završi kao otac, pokojni vođa "surčinskog klana" Zoran Šijan. Javno je govorila da je nekoliko puta vodila sina na testove da bi proverila da li se drogira, zato se sada šokirala kada ga je policija privela zbog posedovanja kokaina. Ona se i dalje nada da droga nije Mirkova, zato što nije nađena direktno kod njega.

Mirko: Posao mi je da ponižavam ljude
Mirko Šijan je nedavno za Informer izjavio da se bavi ponižavanjem drugih ljudi. On se pojavio na rođendanu Viktora Živojinovića, a na pitanje našeg novinara šta radi u slobodno vreme Mirko je rekao da se "bavi ponižavanjem ljudi".

Interventni tim policije zaustavio je prošle nedelje "pežo" kabriolet kojim je upravljao drug malog Šijana, dok se on nalazio na mestu suvozača. Jedan od policajaca uočio je pakovanje vlažnih maramica u automobilu i otvorio ga. Na njegovo iznenađenje, unutra nisu bile maramice, već dve kesice s kokainom.

Droga koja je pronađena oduzeta je i poslata na veštačenje, dok su Šijan i njegov drug privedeni na saslušanje. Istraga treba da pokaže čija je droga, nakon čega će reagovati i tužilaštvo.

Goca Božinovska, koja se inače javlja na svoj mobilni telefon, juče nije odgovarala na naše uporne pozive. Mirko je do zaključenja broja bio nedostupan.

Izvor: Informer

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Roditelj

07.06.2016 05:45

Nije samo davati pare Djeci nego i raditi sa njima kućna kultura je najveća Škola

ODGOVORITE
Name

mico

07.06.2016 07:02

Nije im ravna sicilijanska mafija

ODGOVORITE
Name

gl

07.06.2016 11:20

Ceci su krimosi smrkali sa ledja kokain... Sijan je nevaspitano deriste. Nije sve u tome ako das sve djeci. Treba ga malo i usmjerit u zivotu

ODGOVORITE