Пријатељске: ''Азури'' лако са Финцима, Пољаци без голова са Литванијом!

Италија победила Финску на крају припрема за Европско првенство у Француској. Пољска без Левандовског није затресла мрежу Литваније.

Фудбал 07.06.2016 | 09:45
Пријатељске: ''Азури'' лако са Финцима, Пољаци без голова са Литванијом!

Репрезентација Италије подигла је ниво самопоуздања сигурним победама у обе припремне утакмице за предстојећи ЕУРО 2016.

После Шкотске (1:0), савладана је и Финска на стадиону Бентегоди у Верони, поново без противничког шута у оквир гола - 2:0 (1:0).

Антонио Кандрева у 27. минуту је изборио и реализовао пенал, а у 71. је асистирао Данијелеу Де Росију за коначан резултат.

"Азури" у четвртак путују на шампионат, на коме ће стартовати 13. јуна мечом против Белгије, која је прошле недеље такође играла са Финском и није успела да је савлада (1:1). У групи Е су још Шведска и Република Ирска.

Пољаци се нису на најбољи начин "поздравили" са навијачима у својој земљи, одигравши само 0:0 са Литванијом у Кракову.

Изостанак Роберта Левандовског, који је раније рекао да је ово "најбољи пољски тим у коме је играо", само донекле може да их оправда, али све ће бити заборављено ако у недељу у оквиру групе Ц победе Северну Ирску.

Следи меч против Немачке, са којом су играли и у квалификацијама, па против Украјине.

Исланд се за деби на првенствима Европе "загрејао" савладавши Лихтенштајн - 4:0 (3:0).

До почетка турнира у петак, утакмицом Француска - Румунија, предстоје још само две провере: Шпанија - Грузија у уторак и Португал - Естонија у среду.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар