Ухапшен још један Србин због Дарувара

Послије Ранка Џелајлије, који је приведен на београдском Аеродрому у недјељу ујутру, при уласку у Македонију ухапшен је и Вељко Дујановић.

Србија 06.06.2016 | 19:42
Ухапшен још један Србин због Дарувара

Још један Србин из Дарувара, по Интерполовој потјерници из Хрватске, ухапшен је за викенд. Послије Ранка Џелајлије, који је приведен на београдском Аеродрому у недјељу ујутру, при уласку у Македонију ухапшен је и Вељко Дујановић. Обојица су рођени у истом селу Батињани код Дарувара.

Вељкова супруга Гордана каже да су кренули у Грчку на море и да су их прво зауставили на нашој граници.

"Полицајка која је узела пасоше отишла је у другу зграду и није је било око сат времена. Када се вратила рекла нам је "Све у реду, можете да идете даље“. Међутим, зауставили су нас на македонској граници и када су скенирали Вељков пасош, полицајац је отишао у Управну зграду и није га било два сата. Када је мој супруг ушао унутра да се распита шта се дешава, сазнао је да ће да га ухапсе", прича Гордана за Новости.

Гордани је тада позлило и она се након прве помоћи вратила у Србију.

Вељко Дујановић је иначе држављанин Србије и посљедњих 20 година живи у Деспотовцу.

"Огорчена сам јер га нису упозорили на нашој граници", каже Гордана.

Извор: Новости

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Родољуб

06.06.2016 18:13

Ста Срби могу Србима да ураде то нецес код других видјети.Цуј хапсе по Хрватским потерницама а једног Тација гледају годинама и не могу му ниста.Јос це се и по Београду сетати ускоро.А оптузен као злоцинац у Србији. Ето која биједа је на власти у Србији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранко75

06.06.2016 21:25

Респецт

Name

Ех

06.06.2016 22:36

Увијек је тако било. Службени Београд је увијек био смеће. Зато су изгубили Југославију, изгубиће и Србију. Изгубиће и београдски пашалук.