Uhapšen još jedan Srbin zbog Daruvara

Poslije Ranka Dželajlije, koji je priveden na beogradskom Aerodromu u nedjelju ujutru, pri ulasku u Makedoniju uhapšen je i Veljko Dujanović.

Srbija 06.06.2016 | 19:42
Uhapšen još jedan Srbin zbog Daruvara

Još jedan Srbin iz Daruvara, po Interpolovoj potjernici iz Hrvatske, uhapšen je za vikend. Poslije Ranka Dželajlije, koji je priveden na beogradskom Aerodromu u nedjelju ujutru, pri ulasku u Makedoniju uhapšen je i Veljko Dujanović. Obojica su rođeni u istom selu Batinjani kod Daruvara.

Veljkova supruga Gordana kaže da su krenuli u Grčku na more i da su ih prvo zaustavili na našoj granici.

"Policajka koja je uzela pasoše otišla je u drugu zgradu i nije je bilo oko sat vremena. Kada se vratila rekla nam je "Sve u redu, možete da idete dalje“. Međutim, zaustavili su nas na makedonskoj granici i kada su skenirali Veljkov pasoš, policajac je otišao u Upravnu zgradu i nije ga bilo dva sata. Kada je moj suprug ušao unutra da se raspita šta se dešava, saznao je da će da ga uhapse", priča Gordana za Novosti.

Gordani je tada pozlilo i ona se nakon prve pomoći vratila u Srbiju.

Veljko Dujanović je inače državljanin Srbije i posljednjih 20 godina živi u Despotovcu.

"Ogorčena sam jer ga nisu upozorili na našoj granici", kaže Gordana.

Izvor: Novosti

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Rodoljub

06.06.2016 18:13

Sta Srbi mogu Srbima da urade to neces kod drugih vidjeti.Cuj hapse po Hrvatskim poternicama a jednog Tacija gledaju godinama i ne mogu mu nista.Jos ce se i po Beogradu setati uskoro.A optuzen kao zlocinac u Srbiji. Eto koja bijeda je na vlasti u Srbiji.

ODGOVORITE
Name

ranko75

06.06.2016 21:25

Respect

Name

Eh

06.06.2016 22:36

Uvijek je tako bilo. Službeni Beograd je uvijek bio smeće. Zato su izgubili Jugoslaviju, izgubiće i Srbiju. Izgubiće i beogradski pašaluk.