Краљево: Убио ћерку, па пресудио себи

У породичној кући у Сирча код Краљева, након жестоке свађе Живојин Мијаиловић (70) из ловачке пушке убио је ћерку Јасмину (41), након чега је прсудио себи, сазнају Новости

Србија 06.06.2016 | 07:05
Краљево: Убио ћерку, па пресудио себи

У незапамћеној породичној трагедији која се под још неразјашњеним околностима догодила око 19 сати у Сирчи, недалеко од Краљева, мештанин овог поморавског села Живојин Мијаиловић (70) после жестоке свађе хицима из ловачке пушке убио је своју кћерку Јасмину (41), а потом пресудио и себи.

Према причи комшија, пуцњи из породичне куће Мијаиловића у којој су осим Живојина и Јасмине живели и њена мајка Снежана и син Срећко, одјекнули су у моменту када је Ђоковић подизао победнички пехар на Ролан Гаросу.

"Чула су се два пуцња, али сам најпре помислио да се ради о петардама и да неко слави Ђоковићеву победу. Тек када сам зачуо кукњаву комшинице Снежане и видео је на улици схватио сам да се догодило нешто страшно. Одмах сам позвао полицију и хитну помоћ", прича Бојан, један од првих комшија породице Мијаиловић. "Због шока који је доживела, и иначе болесну, бабу Снежану је потом хитна помоћ одвезла у болницу".

Како незванично сазнајемо, Јасмина је око 18.40 телефоном позвала свог сина Срећка који се враћао са мото-трка на оближњем Берановцу и кроз плач му рекла да је Живојин извадио своју ловачку пушку. Срећко је пожурио кући, али када је стигао затекао је беживотна тела своје мајке и свог деде.

"Прича се да су имали породичних проблема, али ко то зна... Изгледа да су се и пре ове трагедија Живојин и Јасмина жестоко посвађали и ето како се све завршило", у шоку причају комшије.

"Живојин је био у пензији, радио је својевремено у 'Магнохрому', док је Јасмина била запослена у Грађевинском предузећу 'Николић' у Краљеву. Животарили су у приземној кући, сналазили се некако. Нико није могао ни да претпостави да ће се ово догодит"и.

А, шта је заправо прави мотив породичне трагедије која је потресла мештане овог мирног поморавског села биће највероватније познато тек по окончању полицијске истраге која је у току.

(Вечерње новости)

(Фото Горан Шљивић)

Коментари / 0

Оставите коментар