Kraljevo: Ubio ćerku, pa presudio sebi

U porodičnoj kući u Sirča kod Kraljeva, nakon žestoke svađe Živojin Mijailović (70) iz lovačke puške ubio je ćerku Jasminu (41), nakon čega je prsudio sebi, saznaju Novosti

Srbija 06.06.2016 | 07:05
Kraljevo: Ubio ćerku, pa presudio sebi

U nezapamćenoj porodičnoj tragediji koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila oko 19 sati u Sirči, nedaleko od Kraljeva, meštanin ovog pomoravskog sela Živojin Mijailović (70) posle žestoke svađe hicima iz lovačke puške ubio je svoju kćerku Jasminu (41), a potom presudio i sebi.

Prema priči komšija, pucnji iz porodične kuće Mijailovića u kojoj su osim Živojina i Jasmine živeli i njena majka Snežana i sin Srećko, odjeknuli su u momentu kada je Đoković podizao pobednički pehar na Rolan Garosu.

"Čula su se dva pucnja, ali sam najpre pomislio da se radi o petardama i da neko slavi Đokovićevu pobedu. Tek kada sam začuo kuknjavu komšinice Snežane i video je na ulici shvatio sam da se dogodilo nešto strašno. Odmah sam pozvao policiju i hitnu pomoć", priča Bojan, jedan od prvih komšija porodice Mijailović. "Zbog šoka koji je doživela, i inače bolesnu, babu Snežanu je potom hitna pomoć odvezla u bolnicu".

Kako nezvanično saznajemo, Jasmina je oko 18.40 telefonom pozvala svog sina Srećka koji se vraćao sa moto-trka na obližnjem Beranovcu i kroz plač mu rekla da je Živojin izvadio svoju lovačku pušku. Srećko je požurio kući, ali kada je stigao zatekao je beživotna tela svoje majke i svog dede.

"Priča se da su imali porodičnih problema, ali ko to zna... Izgleda da su se i pre ove tragedija Živojin i Jasmina žestoko posvađali i eto kako se sve završilo", u šoku pričaju komšije.

"Živojin je bio u penziji, radio je svojevremeno u 'Magnohromu', dok je Jasmina bila zaposlena u Građevinskom preduzeću 'Nikolić' u Kraljevu. Životarili su u prizemnoj kući, snalazili se nekako. Niko nije mogao ni da pretpostavi da će se ovo dogodit"i.

A, šta je zapravo pravi motiv porodične tragedije koja je potresla meštane ovog mirnog pomoravskog sela biće najverovatnije poznato tek po okončanju policijske istrage koja je u toku.

(Večernje novosti)

(Foto Goran Šljivić)

Komentari / 0

Ostavite komentar