Сека Алексић јавно проговорила о трудноћи

Искрено и од срца...

Србија 05.06.2016 | 20:41
Сека Алексић јавно проговорила о трудноћи

Певачица Сека Алексић која је у петом месецу трудноће свим редовно качи фотографије на свој Инстаграм профил, а обожаваоци помно прате сваки нови тренутак у њеном животу.

Сека трудничке дане проводи спокојно, уз свог супруга, а судећи по фотографијама она никада није изгледала боље и блиставије.

Овог пута певачица је посветила посебан статус свим припадницама лепшег пола у коме објашњава како се осећа, а има ту и понеки савет за све будуће маме.

"Трудноћа је дивна ствар , носим оно сто желим, онако како се осећам , драге моје труднице уживајте у гардероби и обући на свој начин и не слушајте савете других. Само по осећају. Не знам за вас, али ја нисам размажена трудница,  радим све оно што сматрам да могу и што ме испуњава, носим исту гардеробу и обућу као и пре трудноће, не видим ништа спорно у томе. Наравно, ако некој трудници одговара равна обућа, носиће је,  нисам ни ја 24х на штиклама,   али понекад их врло радо носим... Уживајте у најлепшем периоду живота и не слушајте коментаре као што их не слушам ни ја, верујте ми - боље је", написала је она.

(Србија данас)

(Форо: Србија данас)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Драган

05.06.2016 18:56

Вест од националног значаја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мф

05.06.2016 19:26

Секо нека ти је са срецом види како је бити Мама и фамелијарна особа.Из искуства лијепо је бити фамелијаран цовјек.НИСТА ЉЕПСЕ У ЗИВОТУ.ПОЗДРАВ

ОДГОВОРИТЕ