Seka Aleksić javno progovorila o trudnoći

Iskreno i od srca...

Srbija 05.06.2016 | 20:41
Seka Aleksić javno progovorila o trudnoći

Pevačica Seka Aleksić koja je u petom mesecu trudnoće svim redovno kači fotografije na svoj Instagram profil, a obožavaoci pomno prate svaki novi trenutak u njenom životu.

Seka trudničke dane provodi spokojno, uz svog supruga, a sudeći po fotografijama ona nikada nije izgledala bolje i blistavije.

Ovog puta pevačica je posvetila poseban status svim pripadnicama lepšeg pola u kome objašnjava kako se oseća, a ima tu i poneki savet za sve buduće mame.

"Trudnoća je divna stvar , nosim ono sto želim, onako kako se osećam , drage moje trudnice uživajte u garderobi i obući na svoj način i ne slušajte savete drugih. Samo po osećaju. Ne znam za vas, ali ja nisam razmažena trudnica,  radim sve ono što smatram da mogu i što me ispunjava, nosim istu garderobu i obuću kao i pre trudnoće, ne vidim ništa sporno u tome. Naravno, ako nekoj trudnici odgovara ravna obuća, nosiće je,  nisam ni ja 24h na štiklama,   ali ponekad ih vrlo rado nosim... Uživajte u najlepšem periodu života i ne slušajte komentare kao što ih ne slušam ni ja, verujte mi - bolje je", napisala je ona.

(Srbija danas)

(Foro: Srbija danas)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dragan

05.06.2016 18:56

Vest od nacionalnog značaja!

ODGOVORITE
Name

mf

05.06.2016 19:26

Seko neka ti je sa srecom vidi kako je biti Mama i famelijarna osoba.Iz iskustva lijepo je biti famelijaran covjek.NISTA LJEPSE U ZIVOTU.POZDRAV

ODGOVORITE