На ГП Брод и Градишка чека се сат времена

На путевима у Босни и Херцеговини саобраћа се без дужих застоја, по претежно сувом и мјестимично влажном коловозу.

Босна и Херцеговина 05.06.2016 | 17:54
На ГП Брод и Градишка чека се сат времена

У циљу несметаног одржавања Свјетског првенства у кајаку и кануу на дивљим водама "Бања Лука-Врбас 2016." данас до 18.00 сати, на снази је обустава саобраћаја на дионици магистралног пута М-16 Карановац-Црна Ријека (локалитет "Тијесно").

За вријеме обуставе саобраћај је преусмјерен на путни правац Бања Лука-Чађавица-Мркоњић Град.

На аутопуту А-1 нема ванредних ограничења, док је на аутопуту Бања Лука- Градишка, због изградње вијадукта, за саобраћај затворена петља Маховљани.

Возачима се препоручује кориштење петље Александровац или магистралног пута М-16. До краћих застоја долази и на осталим дионицама гдје се изводе санациони радови, а гдје је постављена привремена саобраћајна сигнализација. Издвајају се дионице: Горњи Вакуф-Прозор, Шићки Брод-Сребреник, Грачаница-Лукавац, Прибој-Симин Хан и Кључ-Сански Мост.

Појачан је промет возила при излазу из БиХ на граничним прелазима Брод и Градишка, а задржавања су од 45 минута до сат времена.

На осталим граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута, саопшено је из ИЦ БИХАМК-а.

Обустављен саобраћај на граничном прелазу Дољани-Метковић Обустављен је саобраћај на граничном пријелазу Дољани-Метковић због техничких проблема на систему у Хрватској, саопштено је из БИХАМК-а.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар