Na GP Brod i Gradiška čeka se sat vremena

Na putevima u Bosni i Hercegovini saobraća se bez dužih zastoja, po pretežno suvom i mjestimično vlažnom kolovozu.

Bosna i Hercegovina 05.06.2016 | 17:54
Na GP Brod i Gradiška čeka se sat vremena

U cilju nesmetanog održavanja Svjetskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banja Luka-Vrbas 2016." danas do 18.00 sati, na snazi je obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta M-16 Karanovac-Crna Rijeka (lokalitet "Tijesno").

Za vrijeme obustave saobraćaj je preusmjeren na putni pravac Banja Luka-Čađavica-Mrkonjić Grad.

Na autoputu A-1 nema vanrednih ograničenja, dok je na autoputu Banja Luka- Gradiška, zbog izgradnje vijadukta, za saobraćaj zatvorena petlja Mahovljani.

Vozačima se preporučuje korištenje petlje Aleksandrovac ili magistralnog puta M-16. Do kraćih zastoja dolazi i na ostalim dionicama gdje se izvode sanacioni radovi, a gdje je postavljena privremena saobraćajna signalizacija. Izdvajaju se dionice: Gornji Vakuf-Prozor, Šićki Brod-Srebrenik, Gračanica-Lukavac, Priboj-Simin Han i Ključ-Sanski Most.

Pojačan je promet vozila pri izlazu iz BiH na graničnim prelazima Brod i Gradiška, a zadržavanja su od 45 minuta do sat vremena.

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, saopšeno je iz IC BIHAMK-a.

Obustavljen saobraćaj na graničnom prelazu Doljani-Metković Obustavljen je saobraćaj na graničnom prijelazu Doljani-Metković zbog tehničkih problema na sistemu u Hrvatskoj, saopšteno je iz BIHAMK-a.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar