Кирин куп, финале Јапан - БиХ! Ђурић: Очекујемо побједу против Јапана!

"Срећни смо због побједе на пенале против Данске и сада размишљамо само о сусрету са Јапанцима. Они имају веома јаку репрезентацију, што су показали у полуфиналу против Бугарске, коју су убједљиво савладали", каже Милан Ђурић.

Фудбал 04.06.2016 | 19:30
Кирин куп, финале Јапан - БиХ! Ђурић: Очекујемо побједу против Јапана!

Фудбалска репрезентација БиХ данас се из Нагоје преселиа у Осаку, гдје је обавила тренинг припремајући се за финални сусрет Кирин купа против домаће селекције Јапана. Бх. нападач Милан Ђурић, двоструки стријелац и јунак повратка у дуелу са Данском оптимиста је и очекује побједу против Јапана.

"Одрадили смо још један тренинг, спремамо се за финалну утакмица против Јапана. Атмосфера у репрезентацији је одлична. Срећни смо због побједе на пенале против Данске и сада размишљамо само о сусрету са Јапанцима. Они имају веома јаку репрезентацију, што су показали у полуфиналу против Бугарске, коју су убједљиво савладали. Сигурно је да нас чека тешка утакмица, али очекујем нашу побједу", рекао је Ђурић за интернет страницу Фудбалског савеза БиХ.

И један од дебитаната у бх. дресу Звонимир Кожуљ зрачи оптимизмом и нада се освајању Кирин купа.

"Стручни штаб се потрудио да и нама који нисмо играли овај боравак у Јапану буде занимљив, јер нам је припремио интензивне и садржајне тренинге. Сигурно је да ће домаћин бити веома мотивисан, па се може очекивати узбудљива утакмица. Наравно, даћемо све од себе да остваримо добар резултат и освојимо Кирин куп", рекао је Кожуљ.

БиХ је у полуфиналу Кирин купа ремизирала у дуелу са Данском резултатом 2:2, након што је ривал имао предност од 2:0 послије првих 45 минута. Након извођења пенала, изабраници Мехмеда Баждаревића славили су са 6:5. Јапан је одиграо феноменалну утакмицу против Бугарске коју је савладао са 7:2.

Финални меч фудбалера БиХ и Јапанаца на програму је у уторак у 12:30 часова по средњеевропском времену, док ће се од девет часова за треће мјесто борити Данци и Бугари.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар