Kirin kup, finale Japan - BiH! Đurić: Očekujemo pobjedu protiv Japana!

"Srećni smo zbog pobjede na penale protiv Danske i sada razmišljamo samo o susretu sa Japancima. Oni imaju veoma jaku reprezentaciju, što su pokazali u polufinalu protiv Bugarske, koju su ubjedljivo savladali", kaže Milan Đurić.

Fudbal 04.06.2016 | 19:30
Kirin kup, finale Japan - BiH! Đurić: Očekujemo pobjedu protiv Japana!

Fudbalska reprezentacija BiH danas se iz Nagoje preselia u Osaku, gdje je obavila trening pripremajući se za finalni susret Kirin kupa protiv domaće selekcije Japana. Bh. napadač Milan Đurić, dvostruki strijelac i junak povratka u duelu sa Danskom optimista je i očekuje pobjedu protiv Japana.

"Odradili smo još jedan trening, spremamo se za finalnu utakmica protiv Japana. Atmosfera u reprezentaciji je odlična. Srećni smo zbog pobjede na penale protiv Danske i sada razmišljamo samo o susretu sa Japancima. Oni imaju veoma jaku reprezentaciju, što su pokazali u polufinalu protiv Bugarske, koju su ubjedljivo savladali. Sigurno je da nas čeka teška utakmica, ali očekujem našu pobjedu", rekao je Đurić za internet stranicu Fudbalskog saveza BiH.

I jedan od debitanata u bh. dresu Zvonimir Kožulj zrači optimizmom i nada se osvajanju Kirin kupa.

"Stručni štab se potrudio da i nama koji nismo igrali ovaj boravak u Japanu bude zanimljiv, jer nam je pripremio intenzivne i sadržajne treninge. Sigurno je da će domaćin biti veoma motivisan, pa se može očekivati uzbudljiva utakmica. Naravno, daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat i osvojimo Kirin kup", rekao je Kožulj.

BiH je u polufinalu Kirin kupa remizirala u duelu sa Danskom rezultatom 2:2, nakon što je rival imao prednost od 2:0 poslije prvih 45 minuta. Nakon izvođenja penala, izabranici Mehmeda Baždarevića slavili su sa 6:5. Japan je odigrao fenomenalnu utakmicu protiv Bugarske koju je savladao sa 7:2.

Finalni meč fudbalera BiH i Japanaca na programu je u utorak u 12:30 časova po srednjeevropskom vremenu, dok će se od devet časova za treće mjesto boriti Danci i Bugari.

Izvor: mondo.ba/Anadolija

Komentari / 0

Ostavite komentar