Валенсији је Филип Костић скуп, окрећу се Андрији Живковићу!

Папрена цена од 15 милиона евра коју је новопечени друголигаш Штутгарт прописао за Филипа Костића "отерала" је Валенсију која тражи нова решења за позицију крила. И пронашла га је у Србији!

Фудбал 04.06.2016 | 18:45
Валенсији је Филип Костић скуп, окрећу се Андрији Живковићу!

Пред Валенсијом је велико реновирање.

Након врло неуспешне сезоне у којој је некадашњи првак Шпаније и финалиста Лиге шампиона завршио тек на 12. месту на табели, и пробао са три различита тренера, богати власник из Индонезије Питер Лим спреман је да инвестира у играчки кадар који ће наредне сезоне напасти једно од места које води у Европу.

Претходних дана у шпанским медијима се могло прочитати да би прво појачање требало да буде Филип Костић, али тим са "Местаље"није спреман да новопеченом друголигашу Штутгарту плати чак 15 милиона евра за српско крило, па су се у овом клубу окренули нешто јефтинијим решењима.

И опет је у питању Србин!

Андрија Живковић се поново доводи у везу са "слепим мишевима", било је информација и преходног лета, а овога пута би у Валенсију могао да пређе бесплатно с обзиром на то да му крајем јуна истиче уговор са Партизаном, па може да потпише за било који други клуб.

Ту информацију јављају локални медији из Валенсије, а наводно је спортски директор клуба Сусо и те како заинтересован за Живковића кога клуб са "Местаље" прати више од годину дана.

Међутим, ако је проблем око довођења Филипа Костића обештећење, онда ће проблем око довођења Андрије Живковића бити велики број заинтересованих тимова који "стоје у реду за њега", а један од њих је и португалска Бенфика.

Живковић је одбио да продужи уговор са Партизаном, па га је клуб због тога у претходних шест месеци прекомадовао у Телеоптик. У међувремену наступао је само за младу и сениорску репрезентацију Србије.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар