Valensiji je Filip Kostić skup, okreću se Andriji Živkoviću!

Paprena cena od 15 miliona evra koju je novopečeni drugoligaš Štutgart propisao za Filipa Kostića "oterala" je Valensiju koja traži nova rešenja za poziciju krila. I pronašla ga je u Srbiji!

Fudbal 04.06.2016 | 18:45
Valensiji je Filip Kostić skup, okreću se Andriji Živkoviću!

Pred Valensijom je veliko renoviranje.

Nakon vrlo neuspešne sezone u kojoj je nekadašnji prvak Španije i finalista Lige šampiona završio tek na 12. mestu na tabeli, i probao sa tri različita trenera, bogati vlasnik iz Indonezije Piter Lim spreman je da investira u igrački kadar koji će naredne sezone napasti jedno od mesta koje vodi u Evropu.

Prethodnih dana u španskim medijima se moglo pročitati da bi prvo pojačanje trebalo da bude Filip Kostić, ali tim sa "Mestalje"nije spreman da novopečenom drugoligašu Štutgartu plati čak 15 miliona evra za srpsko krilo, pa su se u ovom klubu okrenuli nešto jeftinijim rešenjima.

I opet je u pitanju Srbin!

Andrija Živković se ponovo dovodi u vezu sa "slepim miševima", bilo je informacija i prehodnog leta, a ovoga puta bi u Valensiju mogao da pređe besplatno s obzirom na to da mu krajem juna ističe ugovor sa Partizanom, pa može da potpiše za bilo koji drugi klub.

Tu informaciju javljaju lokalni mediji iz Valensije, a navodno je sportski direktor kluba Suso i te kako zainteresovan za Živkovića koga klub sa "Mestalje" prati više od godinu dana.

Međutim, ako je problem oko dovođenja Filipa Kostića obeštećenje, onda će problem oko dovođenja Andrije Živkovića biti veliki broj zainteresovanih timova koji "stoje u redu za njega", a jedan od njih je i portugalska Benfika.

Živković je odbio da produži ugovor sa Partizanom, pa ga je klub zbog toga u prethodnih šest meseci prekomadovao u Teleoptik. U međuvremenu nastupao je samo za mladu i seniorsku reprezentaciju Srbije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar