Златан стиже у Атлетико и тјера Симеонеа да остане?!

Звучи невероватно, али...

Фудбал 07.06.2016 | 18:00
Златан стиже у Атлетико и тјера Симеонеа да остане?!

У ком клубу ће Златан Ибрахимовић наставити (могуће и завршити) каријеру, питање је које интересује све заљубљенике у фудбал овог лета готово подједнако као то ко ће бити шампион Европе на турниру у Француској.

Помињу се многи: од повратка у матични Малме, преко Милана, Манчестер јунајтеда, од скоро и Селтика, све до одласка "преко океана" у Сједињене Америчке Државе. Најновији на листи је, можда, и најзанимљивији - Атлетико Мадрид!

Наводно, "јорганџије" би Ибрахимовића довеле заправо као део "уцене" за Дијега Симеонеа да остане на клупи црвено-белих.

Звучи чудно, имајући у виду да трансфер политика овогодишњег финалисте Лиге шампиона није баш та да се доводе "звезде првог реда", већ да се стварају, али ако је угледни шпански "АС" објавио ову вест на свом порталу, зашто не и ми...

Ова информација је, заправо, потекла од новинарке Саре Давидсон и портала "Соццер-Румоурс". По њеним информацијама, Мадриђани би за примања Ибрахимовића, који је слободан играч пошто је одбио да продужи уговор са Пари Сен Жерменом, морали да издвоје око 27 милиона евра.

Она, такође, тврди да јој је "поверљив извор из Пари Сен Жермена" рекао да шведски нападач има жељу да заигра у црвено-белом дресу.

"Његово срце спремно је да се преда Атлетико Мадриду, верујем да ће трансфер бити договорен до краја недеље", наводно јој је речено.

У међувремену, док држи спортску јавност широм Европе у неизвесности, Златан Ибрахимовић се припрема за ЕУРО 2016 у Француској, где ће репрезентација Шведске играти у групи са Белгијом, Италијом и Републиком Ирском...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар