Zlatan stiže u Atletiko i tjera Simeonea da ostane?!

Zvuči neverovatno, ali...

Fudbal 07.06.2016 | 18:00
Zlatan stiže u Atletiko i tjera Simeonea da ostane?!

U kom klubu će Zlatan Ibrahimović nastaviti (moguće i završiti) karijeru, pitanje je koje interesuje sve zaljubljenike u fudbal ovog leta gotovo podjednako kao to ko će biti šampion Evrope na turniru u Francuskoj.

Pominju se mnogi: od povratka u matični Malme, preko Milana, Mančester junajteda, od skoro i Seltika, sve do odlaska "preko okeana" u Sjedinjene Američke Države. Najnoviji na listi je, možda, i najzanimljiviji - Atletiko Madrid!

Navodno, "jorgandžije" bi Ibrahimovića dovele zapravo kao deo "ucene" za Dijega Simeonea da ostane na klupi crveno-belih.

Zvuči čudno, imajući u vidu da transfer politika ovogodišnjeg finaliste Lige šampiona nije baš ta da se dovode "zvezde prvog reda", već da se stvaraju, ali ako je ugledni španski "AS" objavio ovu vest na svom portalu, zašto ne i mi...

Ova informacija je, zapravo, potekla od novinarke Sare Davidson i portala "Soccer-Rumours". Po njenim informacijama, Madriđani bi za primanja Ibrahimovića, koji je slobodan igrač pošto je odbio da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom, morali da izdvoje oko 27 miliona evra.

Ona, takođe, tvrdi da joj je "poverljiv izvor iz Pari Sen Žermena" rekao da švedski napadač ima želju da zaigra u crveno-belom dresu.

"Njegovo srce spremno je da se preda Atletiko Madridu, verujem da će transfer biti dogovoren do kraja nedelje", navodno joj je rečeno.

U međuvremenu, dok drži sportsku javnost širom Evrope u neizvesnosti, Zlatan Ibrahimović se priprema za EURO 2016 u Francuskoj, gde će reprezentacija Švedske igrati u grupi sa Belgijom, Italijom i Republikom Irskom...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar