Саша Видић: више од пола естраде носи "лажњаке"

У расправу Јелене Карлеуше и Стефана Габане око тога да ли ЈК носи лажњаке укључио се и креатор Саша Видић. Он каже да осим самозване диве гардеробу код шанера купује пола естраде.

Забава 03.06.2016 | 09:27
Саша Видић: више од пола естраде носи "лажњаке"

Јелена Карлеуша тврди да јој се славни дизајнер Стефано Габана извинио што је рипостовао на свом Инстаграму њену фотографију уз коментар: „Мама, волим овај фејк”. Ипак, Стефано Габана је ексклузивно за „Блиц“ испричао да Карлеуша не говори истину. А исто сматра и српски дизајнер Саша Видић.
То да се њој Стефано извинио је толико веродостојно колико и да се мени јавила Џенифер Лопез да ће доћи у Пљевља са клавијатуристом како би певала на свадби мог друга, прича Видић
- То да се њој Стефано извинио толико је веродостојно колико и да се мени јавила Џенифер Лопез да ће доћи у Пљевља са клавијатуристом како би певала на свадби мог друга - каже дизајнер Саша Видић за „Блиц”.

Карлеуша једино може да сарађује са Габаном Какабаном из Кебаба, каже Видић
Он признаје да је изненађен Јеленином одлуком да спорну фотографију обрише са друштвених мрежа упркос њеној причи како је хаљина оригинал.

- Она једино може да сарађује са Габаном Какабаном из Кебаба, али те приче да ће њој Стефано Габана дизајнирати хаљине за спот су смешне. Жена већ деценијама носи фејк ствари, али морам признати да их јако лепо упакује - додаје Видић и завршава причу у свом маниру:

- Тешко да она себе може назвати дивом. Додуше, људи кад полуде, дају себи лажна имена - каже Саша за “Блиц”.

Видић тврди да, осим самозване диве, гардеробу код шанера купује деведесет девет одсто наших певачица. Ту су и фолкере Дара Бубамара и Рада Манојловић.



- Сигуран сам да дизајнерима не би било добро кад би видели копије своје гардеробе на Дари Бубамари - каже Видић, који није штедео негативне коментаре ни на рачун певачице Раде Манојловић.

- Рада носи оригинал хаљине, али са булевара - каже Видић.

Карлеуша и даље у заблуди

Славни италијански дизајнер Стефано Габана изјавио је за „Блиц“ да не зна ко је Јелена Карлеуша, те да је фотографију на којој она позира у фејк хаљини уклонио само зато што га је она замолила путем Инстаграма.

Блиц

фото:инстаграм

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

јаааа

03.06.2016 16:51

Јелена карлеуша је очај од пјевачице неће цеци драгани шемси никад бити ни до кољена очај беда

ОДГОВОРИТЕ