Парови: Ријалити који се приближава Гинису

Камере у вили у Земуну се сигурно неће гасити до краја године, а како најављује главни уредник телевизије Миломир Марић, можда шоу потраје и до 2019... Обарају рекорд немачког Великог брата, који је трајао годину дана.

Србија 03.06.2016 | 09:14
Парови: Ријалити који се приближава Гинису

Ријалити "Парови" ући ће у Гинисову књигу рекорда по дужини трајања!

Ружичин тата: Дете ће ми имати психичке последице
Породице учесника који су дуго у ријалитију једва чекају да њихови најмилији дођу кући. То је случај и са татом Ружице Вељковић, Александром, који каже да је његова ћерка укупно 15 месеци у ријалитијима на Хепи телевизији.
- Није нормално толико бити затворен на једном месту. То може да створи озбиљне психичке последице. Некад ми дође да одем у Земун и извучем ћерку оданде, али не могу пошто је потписала уговор. Када се заврши ова сезона "Парова", нећу јој дати да уђе ни у "Малдиве", нити у било који други ријалити - поручује Александар.


Четврта сезона овог програма почела је 30. августа, а камере ће се највероватније искључити тек крајем године, по чему би овај програм прешишао и рекорд који држи немачки "Велики брат", који се емитовао пуних годину дана.

Камере се не гасе

Миломир Марић, уредник Хепи телевизије, тврди да ће овај програм трајати чак неколико година?!

"Ми смо већ светски прваци, ако се узме обзир да од 8. марта 2015. године нисмо гасили камере. Мало "Парови", мало "Малдиви", али све време емитујемо програм. Планирамо да "Парови" трају још две-три године како нас нико на свету не би престигао. То је прерасло у један хумористичко-забавни програм, серију. Главне јунаке попут Ненада Маринковића Гастоза и Змаја од Шипова нећемо мењати, а убациваћемо и неке нове", каже Марић.

Он поручује да ће учесници лако издржати да толико дуго бораве у ријалитију.

"Битно је само да сви учесници остану живи! За сада јесу. Ма и кад се посвађају, сутра се мире и љубе. Њима је лепо тамо."

Умирање у ријалитију

Кад је реч о учесницима, рекордер у Србији по времену проведеном у ријалитију, а вероватно и у целом свету, дефинитивно је Илија Граховац, познатији као Змај од Шипова.

Он је 26. марта прошле године ушао у "Парове" и од тада се само селио из ријалитија у ријалити. Напуштао је вилу у Земуну само када је морао да се одазива на судске позиве, као и због смрти брата.

"Ма шта ћу ја вани. Мени је овде сјајно. Хоћу да живим и умрем овде", одушевљено поручује Змај, који је већ мало више од годину и по дана скоро свакодневно пред камерама.

Извор: Информер

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

нн

03.06.2016 09:04

Боже сачувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кхаднаср3@гмаил.цом

26.01.2018 23:17

Видео биг бротхер сеx

Name

Хм

03.06.2016 09:08

Потпуни суноврат паса пуштених с ланца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање свих питања

03.06.2016 09:47

Зар је могуце да постоје идиоти који то гледају?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кнего

05.06.2016 09:17

Зар је могуће да постоји неко ко шаље поруке а жале се да немају ни за хлеб. Познајем доста таквих, а онда имнеко други крив.

Name

па

03.06.2016 10:03

Не мозе се висе дно је дотакнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја с Козаре

04.06.2016 06:32

Боже, који коментари. Нико не гледа, нити кога то занима, а све о томе знају. Чини ми се да је обрнуто, пошто је данас све обрнуто и наглавачке насађено. Па боље и ову несрећу са запада гледати, него слушати разноразне небулозе Миле Ронхила и политички ријалитија гдје је више голотиње, лажи и простаклука него овдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦАР

12.04.2018 02:34

Велики поздрав за НЕВЕНУ!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ