Parovi: Rijaliti koji se približava Ginisu

Kamere u vili u Zemunu se sigurno neće gasiti do kraja godine, a kako najavljuje glavni urednik televizije Milomir Marić, možda šou potraje i do 2019... Obaraju rekord nemačkog Velikog brata, koji je trajao godinu dana.

Srbija 03.06.2016 | 09:14
Parovi: Rijaliti koji se približava Ginisu

Rijaliti "Parovi" ući će u Ginisovu knjigu rekorda po dužini trajanja!

Ružičin tata: Dete će mi imati psihičke posledice
Porodice učesnika koji su dugo u rijalitiju jedva čekaju da njihovi najmiliji dođu kući. To je slučaj i sa tatom Ružice Veljković, Aleksandrom, koji kaže da je njegova ćerka ukupno 15 meseci u rijalitijima na Hepi televiziji.
- Nije normalno toliko biti zatvoren na jednom mestu. To može da stvori ozbiljne psihičke posledice. Nekad mi dođe da odem u Zemun i izvučem ćerku odande, ali ne mogu pošto je potpisala ugovor. Kada se završi ova sezona "Parova", neću joj dati da uđe ni u "Maldive", niti u bilo koji drugi rijaliti - poručuje Aleksandar.


Četvrta sezona ovog programa počela je 30. avgusta, a kamere će se najverovatnije isključiti tek krajem godine, po čemu bi ovaj program prešišao i rekord koji drži nemački "Veliki brat", koji se emitovao punih godinu dana.

Kamere se ne gase

Milomir Marić, urednik Hepi televizije, tvrdi da će ovaj program trajati čak nekoliko godina?!

"Mi smo već svetski prvaci, ako se uzme obzir da od 8. marta 2015. godine nismo gasili kamere. Malo "Parovi", malo "Maldivi", ali sve vreme emitujemo program. Planiramo da "Parovi" traju još dve-tri godine kako nas niko na svetu ne bi prestigao. To je preraslo u jedan humorističko-zabavni program, seriju. Glavne junake poput Nenada Marinkovića Gastoza i Zmaja od Šipova nećemo menjati, a ubacivaćemo i neke nove", kaže Marić.

On poručuje da će učesnici lako izdržati da toliko dugo borave u rijalitiju.

"Bitno je samo da svi učesnici ostanu živi! Za sada jesu. Ma i kad se posvađaju, sutra se mire i ljube. Njima je lepo tamo."

Umiranje u rijalitiju

Kad je reč o učesnicima, rekorder u Srbiji po vremenu provedenom u rijalitiju, a verovatno i u celom svetu, definitivno je Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova.

On je 26. marta prošle godine ušao u "Parove" i od tada se samo selio iz rijalitija u rijaliti. Napuštao je vilu u Zemunu samo kada je morao da se odaziva na sudske pozive, kao i zbog smrti brata.

"Ma šta ću ja vani. Meni je ovde sjajno. Hoću da živim i umrem ovde", oduševljeno poručuje Zmaj, koji je već malo više od godinu i po dana skoro svakodnevno pred kamerama.

Izvor: Informer

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

nn

03.06.2016 09:04

Bože sačuvaj.

ODGOVORITE
Name

[email protected]

26.01.2018 23:17

Video big brother sex

Name

Hm

03.06.2016 09:08

Potpuni sunovrat pasa puštenih s lanca.

ODGOVORITE
Name

pitanje svih pitanja

03.06.2016 09:47

Zar je moguce da postoje idioti koji to gledaju?

ODGOVORITE
Name

Knego

05.06.2016 09:17

Zar je moguće da postoji neko ko šalje poruke a žale se da nemaju ni za hleb. Poznajem dosta takvih, a onda imneko drugi kriv.

Name

pa

03.06.2016 10:03

Ne moze se vise dno je dotaknuto.

ODGOVORITE
Name

Јоја с Козаре

04.06.2016 06:32

Боже, који коментари. Нико не гледа, нити кога то занима, а све о томе знају. Чини ми се да је обрнуто, пошто је данас све обрнуто и наглавачке насађено. Па боље и ову несрећу са запада гледати, него слушати разноразне небулозе Миле Ронхила и политички ријалитија гдје је више голотиње, лажи и простаклука него овдје.

ODGOVORITE
Name

CAR

12.04.2018 02:34

Veliki pozdrav za NEVENU!!!!!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE