Глуми уцвијељеног удовца, а тајно се набацује женама

Рада М., медицинска сестра из Беча рекла је у специјалној емисији Црна хроника на ТВ Пинк да полиција пуних 18 дана није знала за поруке које је размењивала са Зораном Марјановићем, супругом свирепо убијене певачице Јелене Марјановић, како су то навели поједини медији... Мислим да је он волео Јелену, али чудно ми је да ју је тако брзо преболео и да се мени посветио, рекла је она између осталог ...

Србија 03.06.2016 | 08:05
Глуми уцвијељеног удовца, а тајно се набацује женама

"Наша комуникација почела је 4. маја на Фејсубуку, на месец дана од убиства Јелене, а настављена је од 7. маја на Вајберу. Полиција пуних 18 дана није знала за нашу преписку. Тек 26. маја отишла сам у полицију у Београду и послала сам око 40 порука које смо размењивали" навела је она у  ауторској емисији Младена Мијатовића и додала да се на тај корак одлучила када је посумњала да је Зоран огрезао у секташтво.

Надам се да ће убица бити ухапшне
"Очекујем да убица заврши тамо где му је место" иза решетака. Апсолутно верујем у полицију и надам се да ће ускоро пронаћи убицу.

Ова Шапчанка, која 11 година живи у Бечу, појаснила је како је ступила у контакт са Зораном и како је сазнала за Јеленино убиство.

"Поруку сам му послала преко Фејсбука, али он на њу није одговорио.  Послала сам му јако ружну поруку, јер сам мислила да је он убица. Превише сам читала о томе, и све је указивало на њега", рекла је Рада.

Како се исповедила, решила је да се извини Зорану након што је у медијима објављена вест да је пронађен обешени убица.

"Он ми је одговорио на ту поруку, да му је драго што има добрих људи који му верују. Ја сам се надовезала на ту поруку, па он мени поново и тако смо почели дописивање" прича она.

Како је она навела, када је Зоран у њу стекао поверење, почео је да јој шаље поруке чудне садржине.

"Помињао је Христове витезове, кључ спасења", истакла је Рада, додајући да је наставила да се дописује са супругом брутално убијене певачице Јелене Марјановић из радозналости.

Она је потом објаснила да је у Београд дошла како би полицији доставила део порука који је размењивала са Зораном.

Нико ми не прети

Рада М., је рекла да је никада од Зорана није добијала претеће поруке.

- Не осећам се угрожено, не! Али, свеједно, за два дана се враћам у Аустрију - рекла је она.


"У полицији сам била пет ипо сати, они су били потпуно коректни... Један од инспектора предложио је да се сретнем са Зораном у њиховој пратњи и да будем озвучена. Међутим, до тога није дошло, јер је полицији требало више времена да све то организује а ја за то немам времена", појаснила је она.

На питање да прокоментарише поједине поруке у којима Зоран помиње "творца", Рада је одговорила да је на све такве поруке покушавала да одговори на такав начин да би га задржала да даље пише.

"Рекао ми је да узмем од њега кључ спасења, као мени се спрема неко зло, а он је ту за мене. Све је то мени било чудно, али нисам ја желела да прекинем комуникацију, он је требало то да уради", препричака је она поруке које јој је Зоран послао ноћ пред 40-дневни помен Јелене Марјановић.

Упитана да ли сматра да је Зоран волео Јелену, она је одговорила:

"Мислим да је јесте волео, али ми је јако чудно да ју је тако брзо преболео... То да се посвећује мени, а он доживео је такву трагедију, то нисам могла да верујем", подвукла је она.

Како је истакла, ни под којим условима не би пристала да са њим има интимне односе.

"Није ми физички привлачан, наиван је и није претерано интелигентан. Ради неке ствари које не треба да ради, па и да је више леп него што јесте, не бих са њим имала никакве интимне односе", навела је она.

Упитана да прокоментарише инцијативу коју је покренуо Информер, а по којој бисмо свима онима који би могли да помогну око разјашњења убиства Јелена Марјановић дали награду у износу од 5.000.000, онда је одговорила да се одлучила да ипак прво оде у полицију.

"Једноставно сам тако одлучила", навела је Рада и додала да се не каје што је ушла у преписку са Зораном Марјановић.

"Страшно је што у појединим емисијама глуми уцвељеног удовца, а жели да се сретне са другим женама", поновила је она.

Извор: Информер

Коментари / 0

Оставите коментар