Glumi ucvijeljenog udovca, a tajno se nabacuje ženama

Rada M., medicinska sestra iz Beča rekla je u specijalnoj emisiji Crna hronika na TV Pink da policija punih 18 dana nije znala za poruke koje je razmenjivala sa Zoranom Marjanovićem, suprugom svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, kako su to naveli pojedini mediji... Mislim da je on voleo Jelenu, ali čudno mi je da ju je tako brzo preboleo i da se meni posvetio, rekla je ona između ostalog ...

Srbija 03.06.2016 | 08:05
Glumi ucvijeljenog udovca, a tajno se nabacuje ženama

"Naša komunikacija počela je 4. maja na Fejsubuku, na mesec dana od ubistva Jelene, a nastavljena je od 7. maja na Vajberu. Policija punih 18 dana nije znala za našu prepisku. Tek 26. maja otišla sam u policiju u Beogradu i poslala sam oko 40 poruka koje smo razmenjivali" navela je ona u  autorskoj emisiji Mladena Mijatovića i dodala da se na taj korak odlučila kada je posumnjala da je Zoran ogrezao u sektaštvo.

Nadam se da će ubica biti uhapšne
"Očekujem da ubica završi tamo gde mu je mesto" iza rešetaka. Apsolutno verujem u policiju i nadam se da će uskoro pronaći ubicu.

Ova Šapčanka, koja 11 godina živi u Beču, pojasnila je kako je stupila u kontakt sa Zoranom i kako je saznala za Jelenino ubistvo.

"Poruku sam mu poslala preko Fejsbuka, ali on na nju nije odgovorio.  Poslala sam mu jako ružnu poruku, jer sam mislila da je on ubica. Previše sam čitala o tome, i sve je ukazivalo na njega", rekla je Rada.

Kako se ispovedila, rešila je da se izvini Zoranu nakon što je u medijima objavljena vest da je pronađen obešeni ubica.

"On mi je odgovorio na tu poruku, da mu je drago što ima dobrih ljudi koji mu veruju. Ja sam se nadovezala na tu poruku, pa on meni ponovo i tako smo počeli dopisivanje" priča ona.

Kako je ona navela, kada je Zoran u nju stekao poverenje, počeo je da joj šalje poruke čudne sadržine.

"Pominjao je Hristove vitezove, ključ spasenja", istakla je Rada, dodajući da je nastavila da se dopisuje sa suprugom brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović iz radoznalosti.

Ona je potom objasnila da je u Beograd došla kako bi policiji dostavila deo poruka koji je razmenjivala sa Zoranom.

Niko mi ne preti

Rada M., je rekla da je nikada od Zorana nije dobijala preteće poruke.

- Ne osećam se ugroženo, ne! Ali, svejedno, za dva dana se vraćam u Austriju - rekla je ona.


"U policiji sam bila pet ipo sati, oni su bili potpuno korektni... Jedan od inspektora predložio je da se sretnem sa Zoranom u njihovoj pratnji i da budem ozvučena. Međutim, do toga nije došlo, jer je policiji trebalo više vremena da sve to organizuje a ja za to nemam vremena", pojasnila je ona.

Na pitanje da prokomentariše pojedine poruke u kojima Zoran pominje "tvorca", Rada je odgovorila da je na sve takve poruke pokušavala da odgovori na takav način da bi ga zadržala da dalje piše.

"Rekao mi je da uzmem od njega ključ spasenja, kao meni se sprema neko zlo, a on je tu za mene. Sve je to meni bilo čudno, ali nisam ja želela da prekinem komunikaciju, on je trebalo to da uradi", prepričaka je ona poruke koje joj je Zoran poslao noć pred 40-dnevni pomen Jelene Marjanović.

Upitana da li smatra da je Zoran voleo Jelenu, ona je odgovorila:

"Mislim da je jeste voleo, ali mi je jako čudno da ju je tako brzo preboleo... To da se posvećuje meni, a on doživeo je takvu tragediju, to nisam mogla da verujem", podvukla je ona.

Kako je istakla, ni pod kojim uslovima ne bi pristala da sa njim ima intimne odnose.

"Nije mi fizički privlačan, naivan je i nije preterano inteligentan. Radi neke stvari koje ne treba da radi, pa i da je više lep nego što jeste, ne bih sa njim imala nikakve intimne odnose", navela je ona.

Upitana da prokomentariše incijativu koju je pokrenuo Informer, a po kojoj bismo svima onima koji bi mogli da pomognu oko razjašnjenja ubistva Jelena Marjanović dali nagradu u iznosu od 5.000.000, onda je odgovorila da se odlučila da ipak prvo ode u policiju.

"Jednostavno sam tako odlučila", navela je Rada i dodala da se ne kaje što je ušla u prepisku sa Zoranom Marjanović.

"Strašno je što u pojedinim emisijama glumi ucveljenog udovca, a želi da se sretne sa drugim ženama", ponovila je ona.

Izvor: Informer

Komentari / 0

Ostavite komentar