Туча у школи, двоје дјеце у Ургентном

У Другој економској школи у Београду настала је туча, након чега су девојчица Б. М. (16) и дечак Т. Д. (16) завршили у Ургентном центру, јавља "Блиц".

Србија 02.06.2016 | 20:10
Туча у школи, двоје дјеце у Ургентном

После наизглед обичне ђачке свађе, ученик другог разреда ове средње школе Н. С. ударио је песницом у главу своје другаре из разреда.

"Дошло је до туче, али шта је претходило сукобу утврђује се. Након указане помоћи у Ургентном центру деца су упућена у полицијску станицу Вождовац, да у присуству родитеља објасне шта се догодило. У току је саслушање повређених, а након њих биће саслушан и дечак који их је повредио", речено је у МУП-у.

Директор школе Дејан Недић објаснио је да је до сукоба дошло након мале препирке.

"До кошкања је дошло када су се гађали кредама. Девојчица је рекла том дечаку који их је касније повредио да их не гађа, он је скочио и ударио је у главу, испод слепоочнице. Други дечак је покушао да је одбрани након чега је и њега ударио у нос. Девојчица је у несвести била накратко и обоје су одвезени код лекара", каже директор Друге економске школе Дејан Недић.

Према његовим речима, дечака који је повредио двоје другара из одељења мајка је одмах по инциденту исписала из школе, коју похађа и његов старији брат.

Раније је у Ургентном центру потврђено да су ово двоје малолетника примљени на опсервацију, а у консултацији с тужиоцем предузеће се следеће мере.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар