Tuča u školi, dvoje djece u Urgentnom

U Drugoj ekonomskoj školi u Beogradu nastala je tuča, nakon čega su devojčica B. M. (16) i dečak T. D. (16) završili u Urgentnom centru, javlja "Blic".

Srbija 02.06.2016 | 20:10
Tuča u školi, dvoje djece u Urgentnom

Posle naizgled obične đačke svađe, učenik drugog razreda ove srednje škole N. S. udario je pesnicom u glavu svoje drugare iz razreda.

"Došlo je do tuče, ali šta je prethodilo sukobu utvrđuje se. Nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru deca su upućena u policijsku stanicu Voždovac, da u prisustvu roditelja objasne šta se dogodilo. U toku je saslušanje povređenih, a nakon njih biće saslušan i dečak koji ih je povredio", rečeno je u MUP-u.

Direktor škole Dejan Nedić objasnio je da je do sukoba došlo nakon male prepirke.

"Do koškanja je došlo kada su se gađali kredama. Devojčica je rekla tom dečaku koji ih je kasnije povredio da ih ne gađa, on je skočio i udario je u glavu, ispod slepoočnice. Drugi dečak je pokušao da je odbrani nakon čega je i njega udario u nos. Devojčica je u nesvesti bila nakratko i oboje su odvezeni kod lekara", kaže direktor Druge ekonomske škole Dejan Nedić.

Prema njegovim rečima, dečaka koji je povredio dvoje drugara iz odeljenja majka je odmah po incidentu ispisala iz škole, koju pohađa i njegov stariji brat.

Ranije je u Urgentnom centru potvrđeno da su ovo dvoje maloletnika primljeni na opservaciju, a u konsultaciji s tužiocem preduzeće se sledeće mere.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar