Зашто касни исплата инвалиднина у Српској?

Већина бораца и даље чека на исплату инвалиднина. Они који су инвалиднине требали да добију преко поште – нису. Зашто – питање је на које смо цијели дан тражили одговор. Одговорност се пребацује са једне на другу адресу.

Република Српска 02.06.2016 | 17:25
Зашто касни исплата инвалиднина у Српској?

Исплата инвалиднина преко пошта није почела данас, иако, је тако било обећано. Како сазнајемо уплата из Министарства финансија, односно, трезора није ни била. Јуче су исплаћене плате за професоре средњих школа. Новац намјењен за борце преусмјерен је на ту страну, наводе наши извори из Владе који су добро упућени у све оно што се дешава у ресору финансија. Министар Миленко Савановић за то и не зна. Иако је запело у трезору, Савановић кривца види на другој адреси.

Борци који су пријетили и протестима данас нису жељели пред камеру. Душко Милетић предсједник предсједништва Борачке организације изјаву је обећао за сутра, уколико не буду испоштована обећања и увјерења која је добио у Минисатсртва рада и борачко – инавлидске заштите. Прича о исплати инвалиднина тако се наставља од данас до сутра.

БН телевизија

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Мрачајски прота

02.06.2016 16:22

Изгледа да је шајтов у Милиним џеповима, и он одлучује коме ће се и колико дати. Ко вели ови се највише буде, нападају дезертере и лопове, најмање их је међу дресираним срБским патриотама, и задњи ће да приме што су крвљу својом зарадили. Свака ти част Миле, као и вама који свој глас дајете за његову погубну и личну политику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брмбо

02.06.2016 17:06

Морали су да иду код Вучића да се допуне. Данас је Поштанска штедионица Србија за четрдесет милиона КМ купила трезорске записе које јуче нико није хтио да купи. Тешко и Србији са нама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМО ВЛАСТ

02.06.2016 17:18

ИВАНИЦУ И ДОДИКУ БИ БИЛО БОЉЕ ДА СПАСАВАЈУ СРБЕ НЕИМАСТИНЕ И ГЛАДИ ПЕНЗИЦИ НЕМАЈУ ОД ЦЕГА ЗИВИТИ БОРЦИ ИЗВАРАНИ ИТД. ДЈЕЦА БОРАЦА СТРАЈКУЈУ. А ДОДИК УРАЗГОВОРУ СА НОВИНАРИМА ОБРАЦУНАВА СЕ СА СДС А ИВАНИЦ СУТИ И СЛУСА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

02.06.2016 18:13

Борци су своје одрадили, они тренутно нису ангажовани па тако не могу бити ни плаћени.Када се укаже потреба за истим биће позвани или натјерани у одбрану да бране што се има бранити и тад неће бити плаћени јер је дужност свакога грађанина да брани оно што нам је власт створила. Како се год окренеш дупе је позади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трн

02.06.2016 19:58

Сто марона па ти казем :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

СУГРАДЈАНИН

03.06.2016 07:08

САВАНОВИЦУ ВРАТИ СЕ У ХЕ БОЦАЦ НИЈЕ ТО ЗА ТЕБЕ НИ СЛАГАТИ НЕЗНАС А КАМО ЛИ БОРЦЕ ДА ПРЕДСТАВЉАС, ТЕСКО НАМА СА ТОБОМ НЕСРЕЦО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСКО

03.06.2016 07:33

Зато сто је додик покро све,заједно са својим кумовима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

19.10.2017 12:16

Па ста треба да се борци и ратни војни инвалиди који су створили Р.Српску од дезертера и тајкуна на власти бољем надју никад и ово це полако сто касни укинути

ОДГОВОРИТЕ