Zašto kasni isplata invalidnina u Srpskoj?

Većina boraca i dalje čeka na isplatu invalidnina. Oni koji su invalidnine trebali da dobiju preko pošte – nisu. Zašto – pitanje je na koje smo cijeli dan tražili odgovor. Odgovornost se prebacuje sa jedne na drugu adresu.

Republika Srpska 02.06.2016 | 17:25
Zašto kasni isplata invalidnina u Srpskoj?

Isplata invalidnina preko pošta nije počela danas, iako, je tako bilo obećano. Kako saznajemo uplata iz Ministarstva finansija, odnosno, trezora nije ni bila. Juče su isplaćene plate za profesore srednjih škola. Novac namjenjen za borce preusmjeren je na tu stranu, navode naši izvori iz Vlade koji su dobro upućeni u sve ono što se dešava u resoru finansija. Ministar Milenko Savanović za to i ne zna. Iako je zapelo u trezoru, Savanović krivca vidi na drugoj adresi.

Borci koji su prijetili i protestima danas nisu željeli pred kameru. Duško Miletić predsjednik predsjedništva Boračke organizacije izjavu je obećao za sutra, ukoliko ne budu ispoštovana obećanja i uvjerenja koja je dobio u Minisatsrtva rada i boračko – inavlidske zaštite. Priča o isplati invalidnina tako se nastavlja od danas do sutra.

BN televizija

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Мрачајски прота

02.06.2016 16:22

Изгледа да је шајтов у Милиним џеповима, и он одлучује коме ће се и колико дати. Ко вели ови се највише буде, нападају дезертере и лопове, најмање их је међу дресираним срБским патриотама, и задњи ће да приме што су крвљу својом зарадили. Свака ти част Миле, као и вама који свој глас дајете за његову погубну и личну политику.

ODGOVORITE
Name

Brmbo

02.06.2016 17:06

Morali su da idu kod Vučića da se dopune. Danas je Poštanska štedionica Srbija za četrdeset miliona KM kupila trezorske zapise koje juče niko nije htio da kupi. Teško i Srbiji sa nama....

ODGOVORITE
Name

SAMO VLAST

02.06.2016 17:18

IVANICU I DODIKU BI BILO BOLJE DA SPASAVAJU SRBE NEIMASTINE I GLADI PENZICI NEMAJU OD CEGA ZIVITI BORCI IZVARANI ITD. DJECA BORACA STRAJKUJU. A DODIK URAZGOVORU SA NOVINARIMA OBRACUNAVA SE SA SDS A IVANIC SUTI I SLUSA

ODGOVORITE
Name

Logika

02.06.2016 18:13

Borci su svoje odradili, oni trenutno nisu angažovani pa tako ne mogu biti ni plaćeni.Kada se ukaže potreba za istim biće pozvani ili natjerani u odbranu da brane što se ima braniti i tad neće biti plaćeni jer je dužnost svakoga građanina da brani ono što nam je vlast stvorila. Kako se god okreneš dupe je pozadi.

ODGOVORITE
Name

trn

02.06.2016 19:58

Sto marona pa ti kazem :)

ODGOVORITE
Name

SUGRADJANIN

03.06.2016 07:08

SAVANOVICU VRATI SE U HE BOCAC NIJE TO ZA TEBE NI SLAGATI NEZNAS A KAMO LI BORCE DA PREDSTAVLJAS, TESKO NAMA SA TOBOM NESRECO.

ODGOVORITE
Name

BOSKO

03.06.2016 07:33

Zato sto je dodik pokro sve,zajedno sa svojim kumovima

ODGOVORITE
Name

Aco

19.10.2017 12:16

Pa sta treba da se borci i ratni vojni invalidi koji su stvorili R.Srpsku od dezertera i tajkuna na vlasti boljem nadju nikad i ovo ce polako sto kasni ukinuti

ODGOVORITE