Босић: Мићић је стари нови градоначелник

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић казао је данас у Бијељини да побједа Миће Мићића на наредним локалним изборима није упитна и да већ сада са сигурношћу може рећи да ће садашњи градоначелник бити и нови градоначелник Бијељине.

Република Српска 02.06.2016 | 21:30
Босић: Мићић је стари нови градоначелник

„Чињеница да СНСД нема кандидата за градоначелника Бијељине говори све. Зато већ данас можемо прогласити побједу Миће Мићића на предстојећим локалним изборима за новог градоначелника Бијељине", рекао је Босић.

На свечаности која је одржана у градској Галерији подршку Мићићу пружили су предсједник СДС-а Младен Босић, ПДП-а Бранислав Бореновић, НДП-а Драган Чавић, СРС Републике Српске Миланко Михајлица, потпредсједник Странке Напредна Српска Зоран Прибишић, предсједник Покрета "За правду и ред" Небојша Вукановић.

Подршку Мићићу пружили су и представници Савеза за нову политику, Реформске странке, Српске радикалне странке "9. јануар", Снаге нове генерације, Снаге народа и Удружења пензионера.

Споразум је потписан у присуству политичких лидера поменутих странака као и већег броја грађана Бијељине.

Кандидата за градоначелника Бијељине Мићо Мићић захвалио се на подршци и изразио очекивања да ће кандидати СзП однијети побједу на предстојећим локалним изборима.

„Очекујемо побједу не само у Бијељини него и у Бањалуци, Требињу ...“, казао је Мићић.

БН телевизија