Bosić: Mićić je stari novi gradonačelnik

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mladen Bosić kazao je danas u Bijeljini da pobjeda Miće Mićića na narednim lokalnim izborima nije upitna i da već sada sa sigurnošću može reći da će sadašnji gradonačelnik biti i novi gradonačelnik Bijeljine.

Republika Srpska 02.06.2016 | 21:30
Bosić: Mićić je stari novi gradonačelnik

„Činjenica da SNSD nema kandidata za gradonačelnika Bijeljine govori sve. Zato već danas možemo proglasiti pobjedu Miće Mićića na predstojećim lokalnim izborima za novog gradonačelnika Bijeljine", rekao je Bosić.

Na svečanosti koja je održana u gradskoj Galeriji podršku Mićiću pružili su predsjednik SDS-a Mladen Bosić, PDP-a Branislav Borenović, NDP-a Dragan Čavić, SRS Republike Srpske Milanko Mihajlica, potpredsjednik Stranke Napredna Srpska Zoran Pribišić, predsjednik Pokreta "Za pravdu i red" Nebojša Vukanović.

Podršku Mićiću pružili su i predstavnici Saveza za novu politiku, Reformske stranke, Srpske radikalne stranke "9. januar", Snage nove generacije, Snage naroda i Udruženja penzionera.

Sporazum je potpisan u prisustvu političkih lidera pomenutih stranaka kao i većeg broja građana Bijeljine.

Kandidata za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić zahvalio se na podršci i izrazio očekivanja da će kandidati SzP odnijeti pobjedu na predstojećim lokalnim izborima.

„Očekujemo pobjedu ne samo u Bijeljini nego i u Banjaluci, Trebinju ...“, kazao je Mićić.

BN televizija