Фудбалер, а силеџија! Армеро пребио жену, јер је одбила секс!!!

Колумбијац Пабло Армеро завршио је у затвору пошто је напао своју жену у хотелу у Мајамију, саопштила је локална полиција.

Фудбал 07.06.2016 | 12:45
Фудбалер, а силеџија! Армеро пребио жену, јер је одбила секс!!!

Фудбалер Удинезеа Пабло Армеро ухапшен је у хотелу у Мајамију након што је претукао супругу Марију Елену Базан, саопштила је локална полиција.

Припадници полиције упали су у хотелску собу у којем је био брачни пар Армеро, након што су гости из оближњих соба на истом спрату пријавили да чују јауке и буку. Полицијаци су у соби затекли уплакану жену како плаче, којој је недостајало неколико праменова косе.

Армерова жена изјавила је да је фудбалер покушао да има интимне односне са њом, што је она због умора одбила, после чега је он постао веома насилан.

Колумбијац се наивно правдао да је коса, коју су полицајци затекли на тепиху, исечена а не почупана, јер је наводно његова супруга тражила да је ошиша.

Колумбијац, који је протворен и чека да буде изведен пред судију, због тога је морао да плати 1.500 долара. Он је већ био оптужен за насиље у породици.

Армеро (29) је током каријере играо и за Америку из Калија, Палмеирас, Наполи, Вест Хем, Милан и Фламенго, док је за репрезентације Колумбије одиграо 66 утакмица.

Коментари / 0

Оставите коментар