Fudbaler, a siledžija! Armero prebio ženu, jer je odbila seks!!!

Kolumbijac Pablo Armero završio je u zatvoru pošto je napao svoju ženu u hotelu u Majamiju, saopštila je lokalna policija.

Fudbal 07.06.2016 | 12:45
Fudbaler, a siledžija! Armero prebio ženu, jer je odbila seks!!!

Fudbaler Udinezea Pablo Armero uhapšen je u hotelu u Majamiju nakon što je pretukao suprugu Mariju Elenu Bazan, saopštila je lokalna policija.

Pripadnici policije upali su u hotelsku sobu u kojem je bio bračni par Armero, nakon što su gosti iz obližnjih soba na istom spratu prijavili da čuju jauke i buku. Policijaci su u sobi zatekli uplakanu ženu kako plače, kojoj je nedostajalo nekoliko pramenova kose.

Armerova žena izjavila je da je fudbaler pokušao da ima intimne odnosne sa njom, što je ona zbog umora odbila, posle čega je on postao veoma nasilan.

Kolumbijac se naivno pravdao da je kosa, koju su policajci zatekli na tepihu, isečena a ne počupana, jer je navodno njegova supruga tražila da je ošiša.

Kolumbijac, koji je protvoren i čeka da bude izveden pred sudiju, zbog toga je morao da plati 1.500 dolara. On je već bio optužen za nasilje u porodici.

Armero (29) je tokom karijere igrao i za Ameriku iz Kalija, Palmeiras, Napoli, Vest Hem, Milan i Flamengo, dok je za reprezentacije Kolumbije odigrao 66 utakmica.

Komentari / 0

Ostavite komentar