Ивановић: Против Руса - прави тест за квалификације!

Капитен репрезентације Србије Бранислав Ивановић рекао је да га радује победа над Израелом и да ће наредна утакмица против Русије много тога показати.

Фудбал 02.06.2016 | 11:20
Ивановић: Против Руса - прави тест за квалификације!

"Победили смо и то радује. Најважније је победити екипе које су квалитета сличног теби. Ове припремне утакмице смо базирани на раду на тренинзима и оним што би селектор хтео да види од нас. Наредна утакмица ће показати колико смо спремни за квалификације", рекао је Ивановић.

Србија је са 3:1 победила Израел у пријатељској утакмици и тако забележила и други тријумф од када је Славољуб Муслин преузео место селектора репрезентације.

Бане је наступом против Израелаца претекао Драгана Џајића по броју наступа за национални тим (86), а само су још Саво Милошевић (102) и Дејан Станковић (103) испред њега на вечној листи.

Наредни противник биће Русија, којој ће то бити генерална проба пред Европско првенство у Француској.

"Русија је озбиљна репрезентација, екипа која има континуитет, много квалитетних играча. То ће им бити генерална проба за Европско првенство, тако да нас очекује јако тешка утакмица, да видимо где смо у односу на једну од најбољих екипа у Европи", казао јеИвановић.

Дефанзивац Челсија је рекао да је срећан због гола против Израела, што му је био 11. погодак у дресу репрезентације.

Србија ће следећу утакмицу играти против Русије 5. јуна у Монаку.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар