Бокс као некад

Боксери Лознице победом у 5. колу Прве лиге Србије у Лазаревцу, над истоименим домаћином и то надмоћно, показали су да се овај спорт на велика врата враћа у град под Гучевом.

Србија 01.06.2016 | 16:35
Бокс као некад

Лозничани су сада корак до шампионске титуле, пошто су у том дербију декларисали ривала са Колубаре.

"Одлично селектиран тим менаџмента клуба на чијем су челу Александар Рисимић и Милан Марковић нема пораза у овој сезони и забележене су све победе. Можда резултат у Лазаревцу делује убедљив, али у рингу није било баш тако; побеђивали су Лозничани, али сви мечеви окончани су одлукама судија, сем меча који је капитен Лознице Александар Дреновак добио без борбе", каже Милан Кнежевић - Журка, један од најбољих познавалаца бокса у овом крају.

Александар Рисимић каже да је "Лозница одлично организован клуб, што показује и чињеница да се цео Управни Одбор клуба нашао у хали Колубара на овом мечу". "Лозница делују моћно у рингу, али и ван њега, па би за овај клуб права мера била Регионална лига", каже Рисимић у чему се слаже и његов блиски сарадник Петар Екмешћић.

Све похвале заслужује Боксерски савез Србије, који је после много година подигао боксерску лигу и у правом смеру враћа стару славу српског бокса.

РЕЗУЛТАТИ: ИВКОВИЋ – ЈАНКОВИЋ 0:3, РИСТИЋ – ШАЋИРИ 0:3, ЖИВАНОВИЋ – СТОШИЋ 0:3, МАРКОВИЋ – ДРЕНОВАК ББ, СТЕВОВИЋ – ПЛАНТИЋ 0:3, СТАНКОВИЋ – ФИЛИПИ 0:3, ВИДОВИЋ – БАБИЋ 3:0

(БН телевизија/В.М.)

Коментари / 0

Оставите коментар