Boks kao nekad

Bokseri Loznice pobedom u 5. kolu Prve lige Srbije u Lazarevcu, nad istoimenim domaćinom i to nadmoćno, pokazali su da se ovaj sport na velika vrata vraća u grad pod Gučevom.

Srbija 01.06.2016 | 16:35
Boks kao nekad

Lozničani su sada korak do šampionske titule, pošto su u tom derbiju deklarisali rivala sa Kolubare.

"Odlično selektiran tim menadžmenta kluba na čijem su čelu Aleksandar Risimić i Milan Marković nema poraza u ovoj sezoni i zabeležene su sve pobede. Možda rezultat u Lazarevcu deluje ubedljiv, ali u ringu nije bilo baš tako; pobeđivali su Lozničani, ali svi mečevi okončani su odlukama sudija, sem meča koji je kapiten Loznice Aleksandar Drenovak dobio bez borbe", kaže Milan Knežević - Žurka, jedan od najboljih poznavalaca boksa u ovom kraju.

Aleksandar Risimić kaže da je "Loznica odlično organizovan klub, što pokazuje i činjenica da se ceo Upravni Odbor kluba našao u hali Kolubara na ovom meču". "Loznica deluju moćno u ringu, ali i van njega, pa bi za ovaj klub prava mera bila Regionalna liga", kaže Risimić u čemu se slaže i njegov bliski saradnik Petar Ekmešćić.

Sve pohvale zaslužuje Bokserski savez Srbije, koji je posle mnogo godina podigao boksersku ligu i u pravom smeru vraća staru slavu srpskog boksa.

REZULTATI: IVKOVIĆ – JANKOVIĆ 0:3, RISTIĆ – ŠAĆIRI 0:3, ŽIVANOVIĆ – STOŠIĆ 0:3, MARKOVIĆ – DRENOVAK BB, STEVOVIĆ – PLANTIĆ 0:3, STANKOVIĆ – FILIPI 0:3, VIDOVIĆ – BABIĆ 3:0

(BN televizija/V.M.)

Komentari / 0

Ostavite komentar