ШПА, плеј-оф: Реал и Лаборал положили поправни, слиједи полуфинале!

Сјајне партије у Реалу пружили су Густаво Ајон и Џејси Керол са по 18 поена, а Серхио Љуљ додао је на то још 12 поена. Још једну добру ролу у екипи Мурсије имао је Факу Кампацо са 22 поена.

Кошарка 01.06.2016 | 00:15
ШПА, плеј-оф: Реал и Лаборал положили поправни, слиједи полуфинале!

Кошаркаши мадридског Реала и Лаборал Куће пласирали су се у полуфинале плеј-офа шпанске АЦБ лиге. Краљевски клуб овај пут имао је веома лак посао, пошто је на свом терену прегазио Мурсију са 93:72.

Реал је решио четвртфиналну серију у своју корист са 2:1, а сада га у полуфиналу као и прошле сезоне чека екипа Валенсије.

Сјајне партије у Реалу пружили су Густаво Ајон и Џејси Керол са по 18 поена, а Серхио Љуљдодао је на то још 12 поена. Још једну добру ролу у екипи Мурсије имао је Факу Кампацоса 22 поена.

Знатно тежи посао од краљевског клуба имала је Лаборал Кућа, које се добра намучила у Виторији против Гран Канарије.

Ипак, на крају је победила са 78:71, односно са 2:1 у серији и сада ће у полуфиналу играти против Барселоне.

Лаборал се прилилчно мучио вечерас, поготово у првом полувремену током којег је Гран Канарија била равноправан ривал.

Ни у наставку домаћи кошаркаши, упркос резултатској предности нису успели да преломе утакмицу. То се десило тек у последња два минута када је гостима понестало снаге и стрпљења.

Јанис Бурусис је са 17 поена и 11 скокова био најбољи у победничкој екипи, Адам Хангапостигао је 12, а Давис Бертанс осам поена. Кевин Пангос је постигао 13 поена и био најбољи у редовима Гран Канарије.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар