ТУР, плеј-оф: Фенер без Богдана преко Галате до финала!

Кошаркаши Фенербахчеа пласирали су се у финале турског шампионата пошто су у полуфиналу савладали Галатасарај са 3-1 у победама.

Кошарка 31.05.2016 | 21:15
ТУР, плеј-оф: Фенер без Богдана преко Галате до финала!

Екипа Жељка Обрадовића је у четвртом мечу у гостима савладала Галату са 82:75 и обезбедила велико финале против Анадолу Ефеса.

Због инцидената које су направили навијачи домаће екипе у трћем мечу није било навијача у четвртој утакмици, а у чудној атмосфери у хали Фенер је преокретом у дргуом полувремену стигао до победе и пласмана у финале.

Галата је имала +10 на полувремену, одржавала је ту разлику и почетком треће деонице, али су Диксон и Махмутоглу тројкама вратили Фенер који је у финишу рутински привео посао крају.

У гостујућем саставу није било Богдана Богдановића, а најбољи је био Диксон са 18 поена и 3 асистенције. Махмутоглу је додао 16 поена, Јудо је убацио 12, а Јан Весели 11 уз 9 скокова. Никола Калинић је за 25 минута имао учинак од 7 поена (3-4), 4 скока и 2 асистенције.

У саставу Галатасараја, Меколум, Гулер и Лазме убацили су по 15 поена, а Владимир Мицов је имао 13 поена и 2 асистенције.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар