РГ: Киша "осакатила" и уторак, нема више тениса! Ноле сутра, не прије 12:30!

Организатори Ролан Гароса саопштили су да се играчи неће враћати на терен у уторак због обилних падавина. Најбољи тенисер данашњице Новак Ђоковић у среду ће играти други меч на стадиону ’Филип Шатрије’, саопштили су организатори.

Тенис 31.05.2016 | 20:15
РГ: Киша "осакатила" и уторак, нема више тениса! Ноле сутра, не прије 12:30!

Други дан узастопно киша је направила огромне проблеме играчима у Булоњској шуми – неки мечеви су почели, док су неки одмах пребачени за среду.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић двапут је излазио на терен, а пре другог прекида водио је против Роберта Баутисте Агута са 3:6, 6:4, 4:1.

Ђоковић није успео да заврши свој меч, али јесу Цветана Пиронкова и Сем Стосур, које су изненадиле фавориткиње Агњешку Радвањску, односно Симону Халеп.

Сви остали дуели пребачени су за сутра, укључујући два четвртфинала у којима се састају Енди Мари – Ришар Гаске и Стан Вавринка – Алберт Рамос-Винолас.

Због све гушћег распореда на теренима другог Грен слема сезоне, није немогуће очекивати да ће финале у мушкој категорији бити играно у понедељак.

Најбољи тенисер данашњице Новак Ђоковић у среду ће играти други меч на стадиону ’Филип Шатрије’, саопштили су организатори.

Ђоковић ће наставити свој меч четвртог кола Ролан Гароса против Роберта Баутисте Агута после дуела Серене Вилијамс и Јелине Свитолине.

Њих две би, у случају да не буде кише, отворити програм од 11 часова, што значи да Србин и Шпанац неће пре 12.30.

Сусрет четвртог кола на другом Грен слему сезоне прекидан је у два наврата, а дефинитивна одлука о одлакању донешена је при резултату 3:6, 6:4, 4:1 за Новака.

Не пре 14 часова требало би да играју Енди Мари и Ришар Гаске, док ће на највећем стадиону програм затворити Саманта Стосур и Цветана Пиронкова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар