RG: Kiša "osakatila" i utorak, nema više tenisa! Nole sutra, ne prije 12:30!

Organizatori Rolan Garosa saopštili su da se igrači neće vraćati na teren u utorak zbog obilnih padavina. Najbolji teniser današnjice Novak Đoković u sredu će igrati drugi meč na stadionu ’Filip Šatrije’, saopštili su organizatori.

Tenis 31.05.2016 | 20:15
RG: Kiša "osakatila" i utorak, nema više tenisa! Nole sutra, ne prije 12:30!

Drugi dan uzastopno kiša je napravila ogromne probleme igračima u Bulonjskoj šumi – neki mečevi su počeli, dok su neki odmah prebačeni za sredu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dvaput je izlazio na teren, a pre drugog prekida vodio je protiv Roberta Bautiste Aguta sa 3:6, 6:4, 4:1.

Đoković nije uspeo da završi svoj meč, ali jesu Cvetana Pironkova i Sem Stosur, koje su iznenadile favoritkinje Agnješku Radvanjsku, odnosno Simonu Halep.

Svi ostali dueli prebačeni su za sutra, uključujući dva četvrtfinala u kojima se sastaju Endi Mari – Rišar Gaske i Stan Vavrinka – Albert Ramos-Vinolas.

Zbog sve gušćeg rasporeda na terenima drugog Gren slema sezone, nije nemoguće očekivati da će finale u muškoj kategoriji biti igrano u ponedeljak.

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković u sredu će igrati drugi meč na stadionu ’Filip Šatrije’, saopštili su organizatori.

Đoković će nastaviti svoj meč četvrtog kola Rolan Garosa protiv Roberta Bautiste Aguta posle duela Serene Vilijams i Jeline Svitoline.

Njih dve bi, u slučaju da ne bude kiše, otvoriti program od 11 časova, što znači da Srbin i Španac neće pre 12.30.

Susret četvrtog kola na drugom Gren slemu sezone prekidan je u dva navrata, a definitivna odluka o odlakanju donešena je pri rezultatu 3:6, 6:4, 4:1 za Novaka.

Ne pre 14 časova trebalo bi da igraju Endi Mari i Rišar Gaske, dok će na najvećem stadionu program zatvoriti Samanta Stosur i Cvetana Pironkova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar