Звездаши добили премије, заостале плате за десетак дана!

Челници црвено-белих желе да првотимци почну припреме пуних џепова!

Фудбал 06.06.2016 | 18:00
Звездаши добили премије, заостале плате за десетак дана!

Појачања на време и да се играчима који су доминантно освојили титулу исплате заостале обавезе. То је била замисао спортског сектора црвено-белих, уједно и врло деликатан задатак управи клуба на челу са генералним директором Звезданом Терзићем.

Предстојеће квалификације за Лигу шампиона један су од значајнијих момената за Црвену звезду у новијој историји. Отуда према замислима стручног штаба играчи морају да буду фокусирани на обавезе, никако не размишљајући о егзистенцији. А та појава била је врло честа у претходном периоду.

Како било Луковић и другови имали су ових дана бар мало разлога за задовољство. Добили су обећање да ће обавеза према њима бити испуњене до 15. маја. Рок је пробијен, али су играчи Црвене звезде добили радосне СМС поруке. Наиме, како сазнајемо играчима Црвене звезде исплаћене су све заостале премије за победе у пролећној сезони.

Зимус је пожар у Звездиној свлачионици угасио трансфер Марка Грујића у Ливерпул. Тада су првотимци добили добар део заосталих зарада, али су се у међувремену „наталожиле“ нове обавезе. Протагонистима овогодишњег успеха дугују се две плате, што није велико кашњење обзиром на слике које смо се нагледали у Љутице Богдана у претходном периоду.

Ипак, до почетка припрема заказаног за 13. јун рачуни би требало да се поново поравнају. Како се може чути у Љутице Богдана играчи ће добити заостале плате у наредних десет дана. Незванично објашњење гласи да су средства обезбеђења, пошто у наредних десет дана Црвена звезда очекује рату од Макабија из Тел Авива за трансферПредрага Рајковића (500.000 евра)

На одговорнима из Љутице Богдана је сада да како знају и умеју напуне касу и обезбеде новац за капитална појачања.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар