Zvezdaši dobili premije, zaostale plate za desetak dana!

Čelnici crveno-belih žele da prvotimci počnu pripreme punih džepova!

Fudbal 06.06.2016 | 18:00
Zvezdaši dobili premije, zaostale plate za desetak dana!

Pojačanja na vreme i da se igračima koji su dominantno osvojili titulu isplate zaostale obaveze. To je bila zamisao sportskog sektora crveno-belih, ujedno i vrlo delikatan zadatak upravi kluba na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

Predstojeće kvalifikacije za Ligu šampiona jedan su od značajnijih momenata za Crvenu zvezdu u novijoj istoriji. Otuda prema zamislima stručnog štaba igrači moraju da budu fokusirani na obaveze, nikako ne razmišljajući o egzistenciji. A ta pojava bila je vrlo česta u prethodnom periodu.

Kako bilo Luković i drugovi imali su ovih dana bar malo razloga za zadovoljstvo. Dobili su obećanje da će obaveza prema njima biti ispunjene do 15. maja. Rok je probijen, ali su igrači Crvene zvezde dobili radosne SMS poruke. Naime, kako saznajemo igračima Crvene zvezde isplaćene su sve zaostale premije za pobede u prolećnoj sezoni.

Zimus je požar u Zvezdinoj svlačionici ugasio transfer Marka Grujića u Liverpul. Tada su prvotimci dobili dobar deo zaostalih zarada, ali su se u međuvremenu „nataložile“ nove obaveze. Protagonistima ovogodišnjeg uspeha duguju se dve plate, što nije veliko kašnjenje obzirom na slike koje smo se nagledali u Ljutice Bogdana u prethodnom periodu.

Ipak, do početka priprema zakazanog za 13. jun računi bi trebalo da se ponovo poravnaju. Kako se može čuti u Ljutice Bogdana igrači će dobiti zaostale plate u narednih deset dana. Nezvanično objašnjenje glasi da su sredstva obezbeđenja, pošto u narednih deset dana Crvena zvezda očekuje ratu od Makabija iz Tel Aviva za transferPredraga Rajkovića (500.000 evra)

Na odgovornima iz Ljutice Bogdana je sada da kako znaju i umeju napune kasu i obezbede novac za kapitalna pojačanja.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar