Партизан: За Овусуа 250.000 евра и проценти!

Радник би, пак, да заради више и чека понуду из Турске за свог најбољег играча!

Фудбал 07.06.2016 | 23:30
Партизан: За Овусуа 250.000 евра и проценти!

Прорадиле су телефонске везе на релацији Београд – Сурдулица. Штавише, усијала се жица од разговора које данима воде представници Партизана и Радника поводом јасно изражене жеље црно-белих да доведу прву звезду тамошњег фудбала, Самјуела Овусуа!

Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, одговорни из Хумске 1 су своју намеру конкретизовали обећањем да су спремни да одмах на рачун клуба са југа Србије пребаце 250.000 евра на име обештећења. Плус, да се евентуалним уговором обавежу како ће Раднику проследити додатних 20 процената од новца зарађеног продајом 20-годишњег крилног везисте, повремено и нападача, кад дође време да оде у иностранство.

Управа Радника саслушала је предлог Партизана, међутим, тактички одуговлачи са одговором, јер, разумљиво, за једног од својих најбољих играча жели да добије више новца. Према последњим информацијама, за Овусуа постоји интересовање из елитног ранга турског фудбала, одакле се Сурдуличани надају да ће добити 300.000 евра у цугу. Можда и више. На тај начин би малтене обезбедили себи још једну мирну сезону, после ове, дебитантске у суперлигашком друштву, окончане пласманом у плеј-оф.

Самјуел Овусу је и те како допринео добрим резултатима, дао је седам голова (један Партизану), још три наместио (два у мечевима са црно-белима), па је пред крај првенства продужио уговор на још годину дана. Превасходно да би Радник могао да се нада заради од његовог одласка, јер да момак из Гане није ставио потпис, Сурдуличани би дошли у позицију да најбољег фудбалера изгубе без цента обештећења.

Овако ће, свакако, зарадити. Можда не од ПСВ-а и Базела, који су током пролећа пратили његове игре, међутим, Партизан и Турци спремни су да плате.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар