А ево и ''Фурије'' за ЕП: Шпанци позвали Бељерина за ЕУРО! Отпадају још двојица...!

Сан Хозе и Соријано сигурни! Ко ће бити прецртан?

Фудбал 31.05.2016 | 20:45
А ево и ''Фурије'' за ЕП: Шпанци позвали Бељерина за ЕУРО! Отпадају још двојица...!

Висенте дел Боске није дуго размишљао. После повреде Данија Карвахала у финалу Лигу шампиона, шпански селектор је брзо реаговао и позвао његову замену за ЕУРО у Француској. Члан Црвене фурије је накнадно постао Арсеналов десни бек Ектор Бељеринкоји ће бити алтернатива Хуанфрану из Атлетика.

Карвахал би био сигуран путник за ЕУРО да није било повреде, али је платио скупу цену тријумфу у финалу Лиге шампиона. Иако је у последњих неколико репрезентативних акција, шансу добијао и Виљареалов десни бек Марио Гашпар, селектор се ипак одлучио за младогБељерина који представља будућност шпанског фуднала.

Поред накнадног позива Бељерину, из ФС Шпаније је потврђено и да је укупно 19 играча сигурно на списку за Француску. То су голмани Касиљас, Де Хеа и Рико. Затим дефанзивциПике, Алба, Бартра, Аспиликуета, Сан Хозе и поменути Бељерин. Од везних играча су сигурниБруно Соријано, Бускетс, Алкантара, Инијеста, Фабрегас и Силва. Међу нападачима су сигурниАдуриц, Мората, Педро и Нолито.

То оставља простор још за четворицу играча од шесторице који преостају са првобитног списка. То су Рамос, Коке, Иско, Хуанфран, Саул и Лукас Васкез. Иако још нису званично потврђени, претпоставља се да су Рамос, Хуанфран и Коке сигурни што оставља места за још једног.

Саул Њигез, Иско или Лукас Васкез? Може бити само један... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар