A evo i ''Furije'' za EP: Španci pozvali Beljerina za EURO! Otpadaju još dvojica...!

San Hoze i Sorijano sigurni! Ko će biti precrtan?

Fudbal 31.05.2016 | 20:45
A evo i ''Furije'' za EP: Španci pozvali Beljerina za EURO! Otpadaju još dvojica...!

Visente del Boske nije dugo razmišljao. Posle povrede Danija Karvahala u finalu Ligu šampiona, španski selektor je brzo reagovao i pozvao njegovu zamenu za EURO u Francuskoj. Član Crvene furije je naknadno postao Arsenalov desni bek Ektor Beljerinkoji će biti alternativa Huanfranu iz Atletika.

Karvahal bi bio siguran putnik za EURO da nije bilo povrede, ali je platio skupu cenu trijumfu u finalu Lige šampiona. Iako je u poslednjih nekoliko reprezentativnih akcija, šansu dobijao i Viljarealov desni bek Mario Gašpar, selektor se ipak odlučio za mladogBeljerina koji predstavlja budućnost španskog fudnala.

Pored naknadnog poziva Beljerinu, iz FS Španije je potvrđeno i da je ukupno 19 igrača sigurno na spisku za Francusku. To su golmani Kasiljas, De Hea i Riko. Zatim defanzivciPike, Alba, Bartra, Aspilikueta, San Hoze i pomenuti Beljerin. Od veznih igrača su sigurniBruno Sorijano, Buskets, Alkantara, Inijesta, Fabregas i Silva. Među napadačima su sigurniAduric, Morata, Pedro i Nolito.

To ostavlja prostor još za četvoricu igrača od šestorice koji preostaju sa prvobitnog spiska. To su Ramos, Koke, Isko, Huanfran, Saul i Lukas Vaskez. Iako još nisu zvanično potvrđeni, pretpostavlja se da su Ramos, Huanfran i Koke sigurni što ostavlja mesta za još jednog.

Saul Njigez, Isko ili Lukas Vaskez? Može biti samo jedan... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar