Вулин: Бруко, колико си милиона мазнуо?

Саши Радуловићу, несуђеном краљу стечаја, као сарадници у бизнису и политици одговарају само кумови и ужа породица, рекао је Вулин.

Србија 31.05.2016 | 16:20
Вулин: Бруко, колико си милиона мазнуо?

Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин осуо је паљбу по првом човеку "Доста је било" Саши Радуловићу, прозивајући га да је „несуђени краљ стечаја“ и првак у кумовским везама који се брука јер дискриминише жене.

"Саши Радуловићу, несуђеном краљу стечаја, као сарадници у бизнису и политици одговарају само кумови и ужа породица. Свог кума је поставио за стечајног управника БИП, кумови и куме су му на одборничким листама, супруга му води књиге у предузећима у којима је он стечајни управник. Тако Радуловић замишља вођење Србије", рекао је Вулин.

Он је Радуловића посебно искритиковао због његовог става према женама.

"Да брука буде још већа, Радуловић се брани убеђујући нас да су куме само про форме на његовим листама и да нису биле ни предвиђене да буду одборници. Тако Радуловић види место жена у политици. Надам се да ће коначно одговорити и на питања која му постављамо већ пет месеци или барем на једно, колико је десетина милиона динара узео као стечајни управник", наводи се у саопштењу ПС.

Извор: Курир

Фото: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мира Слободан Марковић

31.05.2016 15:34

Да не одох у Русију ти би био "Краљ Јула". Сад оћеш неким изјавама бити "краљ Маја".Поздрав.....

ОДГОВОРИТЕ