Vulin: Bruko, koliko si miliona maznuo?

Saši Raduloviću, nesuđenom kralju stečaja, kao saradnici u biznisu i politici odgovaraju samo kumovi i uža porodica, rekao je Vulin.

Srbija 31.05.2016 | 16:20
Vulin: Bruko, koliko si miliona maznuo?

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin osuo je paljbu po prvom čoveku "Dosta je bilo" Saši Raduloviću, prozivajući ga da je „nesuđeni kralj stečaja“ i prvak u kumovskim vezama koji se bruka jer diskriminiše žene.

"Saši Raduloviću, nesuđenom kralju stečaja, kao saradnici u biznisu i politici odgovaraju samo kumovi i uža porodica. Svog kuma je postavio za stečajnog upravnika BIP, kumovi i kume su mu na odborničkim listama, supruga mu vodi knjige u preduzećima u kojima je on stečajni upravnik. Tako Radulović zamišlja vođenje Srbije", rekao je Vulin.

On je Radulovića posebno iskritikovao zbog njegovog stava prema ženama.

"Da bruka bude još veća, Radulović se brani ubeđujući nas da su kume samo pro forme na njegovim listama i da nisu bile ni predviđene da budu odbornici. Tako Radulović vidi mesto žena u politici. Nadam se da će konačno odgovoriti i na pitanja koja mu postavljamo već pet meseci ili barem na jedno, koliko je desetina miliona dinara uzeo kao stečajni upravnik", navodi se u saopštenju PS.

Izvor: Kurir

Foto: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mira Slobodan Marković

31.05.2016 15:34

Da ne odoh u Rusiju ti bi bio "Kralj Jula". Sad oćeš nekim izjavama biti "kralj Maja".Pozdrav.....

ODGOVORITE