Пирло: Нисам љут, Конте зна шта је најбоље за њега!

"Надам се да ће се моји некадањи саиграчи вратити кући с пехаром из Француске”, поручио је легендарни везиста.

Фудбал 05.06.2016 | 12:00
Пирло: Нисам љут, Конте зна шта је најбоље за њега!

Фудбалски Моцарт, јединствени задњи везни који је освојио све што се могло освојити у каријери професионалног фудбалера, није добио позив да овог лета представља Италију на Европском првенству у Француској. 

Андреа Пирло је у позним фудбалским годинама (37), али га то не спречава да из САД-а, где успешно носи дрес Њујорк Ситија, испрати утакмице Азура. Увек је био господин, а такав је остао до данашњег дана. 

Иако има право да се љути јер је и у овим годинама бољи од појединаца, Пирло трезвено гледа на предстојећи наступ Италије на континенталном шампионату.
“Причао сам са селектором и знао сам шта сам ја требао да урадим, а шта он. Нисам разочаран што ме није позвао у репрезнетацију. Увек сам са њим разговарао отворено, а одлуке које су проситицале из тих разговора доносили смо заједнички. Тренер је тај који је одлучио шта је најбоље за њега”, истакао је Пирло.

На питање ко је по њему фаворит да освоји титулу првака Европе, стигао је јасан одговор:
“Надам се Италија. Иако постоје фаворити попут Немачке, Шпаније или Француске, биће то узбудљив и неизвестан турнир. Надам се да ће се моји некадањи саиграчи вратити кучћи с пехаром”, закључио је Андреа Пирло.

Шмекер био, шмекер остао!

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар